Спочатку Написав
msport (exil77grande)
ні, повернувся, нарешті, додому, і з великою sodisfazione,я заявляю, що пост служив тільки, щоб знати користувачів у місті або, можливо, скористатися послугами нашої присутності, щоб зробити рутинну для тих, хто там вважає, на висоті, і не для чого іншого, навіть якщо врешті-решт, єдиний в районі, який нам зв'язатися, щоб дізнатися один одного, ми могли б зустрітися саме тому, що були 2 дні вогонь бачити, що перший весь день, і він служив тільки, щоб привести в рух audi і секунди, щоб зробити інші карти і defap на різних автомобілях, якому випадку, я і адмін, ми пішли, щоб привести в рух audi a 8 4.2 tdi 326cv з двох блоків edc16cp34 зупиняється в даний час від 3 місяців для блоку ecu при запису в послідовний з програмістом в невеликій рахунок і, як я вже сказав, і це було trasfera дуже sodisfacente і для тих, хто мав деякі сумніви на витрати, я просто кажу, що крім нашої відрядження повністю spesata ми, природно, були справедливу компенсацію, що я не тут, щоб обговорити, але, звичайно, не безкоштовно працювати я читав коментарі (2) що вони мене не тільки турбувати але навіть для того, щоб зрозуміти, що деякі елементи, на які не хотілося вірити, що виконуються,з цим я закриваю тут пост і мені більше нічого додати.