я не розумію у відео, що відбувається, ви вимкніть машину кожен малюк секунд? тому що ви падіння оборотів, а датчик повітря продовжує вимірювати одно.
я не розумію у відео, що відбувається, ви вимкніть машину кожен малюк секунд? тому що ви падіння оборотів, а датчик повітря продовжує вимірювати одно.
уго ---- президент A.E.P.
у полі " газу у нас досить досвіду, трансформації і навчання (21 країн у світі, і технічні школи)
я описав можливості? для з'ясування стратегії, я часто випадково ecu посадили люди неосвічені, що секта екю газу і на місці, і завжди, як правило, рясний, потім з цією проблемою, і я завжди вирішена, як описано...я не експериментатор в цій роботі, прекрасно знаю, як і що робити.
регулювання повинна проводитися завжди на дорозі, незалежно від хімії чи фізики, які ви хочете застосувати, pi? умовах навантаження, аналізі та pi? у вас будуть ситуації, по-різному оцінювати, для того, щоб налаштувати ecu газу, слідуючи логіці ecu бензину.
я ніколи не чув відключення autoadattativit?...але, може бути ? чому? мені не потрібно...просто знати, що двигун хоче і як це зрозуміти, що все буде просто.
я не збираюся ставити під сумнів ваш досвід.
те, що ви говорите ? спільного використання і норми гарної поведінки в роботі регулювання газу.
незважаючи на це питання хімії піде , піде. відносини стехиометрической метану ? схоже на 18-20%, ніж у бензину. таким чином, autoadattamenti переміщуються на 18 - 20% у порівнянні з нормою.
тільки, що, коли ебу бачить, зсув 20% починає видавати помилки адаптації і спалахує контрольна лампа. тому ми на краю, але ? тільки одна лампа.
але для роботи на бензині, коли не вистачає 20% двигун робить ефект описується наш співрозмовник, не підтримує.
крім того, в autoadattamenti можна заблокувати, як і будь-яку іншу функцію. ? питання, щоб знати, як це робиться. і це на всі блоки управління, які я знаю.
я (був) експериментатор і, звичайно, у мене інший досвід.
у відчаї також контролює лямбда-зонд: не ? сказав, що дасть тобі помилка в діагнозі, якщо він не працює.
пробував на моїй шкірі на 5 циліндрів, 2.0 turbo
як вже? описано вище pi? раз,
треба скинути ecu,
поставити на місце газової системи бездоганно, і мало хто знає, що робити..
якщо не зроблено таким чином, проблема не вирішена....