Дивіться, по-моєму, може бути пам'яті, щоб розблокувати,? ви повинні відкрити для стерео і побачити трохи....Але ? також навігація..?Ви можете зробити фото в стерео..?
Дивіться, по-моєму, може бути пам'яті, щоб розблокувати,? ви повинні відкрити для стерео і побачити трохи....Але ? також навігація..?Ви можете зробити фото в стерео..?
Ні, не ? навігація...? радіо просто монтується від Fiat! Я можу зробити фото на приладову панель...радіо не я видалив! Але зовні ви не розумієте, радіо модель, чому? ковдра з приладової панелі над написом множинний..***** і я можу mandartela?
Я намагаюся відправити вам фото...image.jpg
По-моєму, він повинен відкрити, щоб побачити, якщо c'? пам'яті розблокувати,? cos? я не знаю.....я повинен його тут, щоб поекспериментувати...
напис wait означає, чекає, тому радіо не буде ? ще в блок, в першу чергу, ви повинні змусити її зникнути, залишивши включеним радіо навіть на всю ніч (я ставлю на заряд батареї, тому що ви повинні залишити ключ на on), тому що кожен раз, коли ви ввели код неправильно, час очікування ? два рази, потім радіо scrivera code---- і ви можете помістити код
ЯКЩО ВИ НЕ ВПЕВНЕНІ ВІДКРИЙ
Тому час очікування буде повернути кожен раз, коли я вимикаю машину? Спробує?! Я думав, що час очікування було поєднуватися...дякую за допомогу! Вам з цим упоратися? знати!!
Стосовно множинного..... користувач гайка сказав, що він зробив, навіть тривалі поїздки з радіо включено, тому я думаю, що ? була включена постійно, навіть протягом 5 годин...? правильно чи я помиляюся...? чому? якщо не ? cos? час обнуляється кожен раз, коли вимкнути, а частина****як говорить baraldino. ? якщо залишити радіо включеним на всю ніч в машині, вранці на наступний день не заводиться машина... ви краще розібрати і приклейте його до джерела живлення, зробити цей тест...
Де вони вийшли, зірочками, c'? написав: починаємо з нуля..
Востаннє редагувалось leandro89; до 21-01-2014 21:05