Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати з 21 по 26 з 26

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    82
    EDC16C34 ONLY EGR OFF corretta.zipСпасибі neo за пораду; що ви говорите, добре cos

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Я дав йому швидкий погляд на мапу*****і перше, що я хочу запитати, якщо у вас використовується Тільки для видалення EGR,і я поясню чому.Подивіться на адресу 1FDFFC ,це і класична помилка, яку робить Тільки він відновлює орі.Для інше і безпечний:виготовлений таким чином, не викликає ніякої шкоди для двигуна, але не подивитися велика різниця.Я б трохи інакше.Я намагаюся висловити свої думки в більш простий.Дивлячись на так звані "load" пошук в poo пізніше .Карти уприскування ,після 2000 оборотів піднімає їх небагато ,так що ви будете мати краще потужності на шосе і в гору .В реальності речі набагато більш складні, щоб пояснити .Я переконався, що, безумовно, зрозуміє.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    82
    Вибачте, нео, але EGR не ? закрита добре? Мені здається ви, чому? я бачив різні схеми, і він закритий, так?...
    А я і завантажує карту, а ? завжди повільно, як я можу зробити, щоб мати + brio вниз??? Спасибі, хлопці

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Я не сказав, що не закрита добре .Я тільки запитав, якщо використовується Тільки тому, що мені так і не сказав навіть, що краще відновити лише кривий, який знаходиться за адресою 1FDFFC .Для інших, я не думаю, що вам варто підняти tropo perhe ця машина має групу зчеплення дуже ніжний і дорогий.Ось, що я вам рекомендується завжди починати не пізніше, можна з мод.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    82
    Citazione Спочатку Написав neo Visualizza Messaggio
    Я не сказав, що не закрита добре .Я тільки запитав, якщо використовується Тільки тому, що мені так і не сказав навіть, що краще відновити лише кривий, який знаходиться за адресою 1FDFFC .Для інших, я не думаю, що вам варто підняти tropo perhe ця машина має групу зчеплення дуже ніжний і дорогий.Ось, що я вам рекомендується завжди починати не пізніше, можна з мод.
    Neo я не використовував раніше, але я бачив схеми в edc16c34 egr закритий і закритий або вручну в 2d. Тепер я прощення, але і я поклав картку ori....Тому, якщо я залишив все, cos? у eGR був закритий насправді? Ви абсолютно праві в тому, що група зчеплення ? дуже ніжний....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    115
    привіт neo, вибачте, ви говорите, що тільки зміна біт згаданий вами, але я судимий 2 файлу однієї і тієї ж ін'єкції, але на цю адресу я не бачив ні один мод....цій галузі, я бачив, що буде мод при зміні параметрів управління, таким чином, не ? що cks?цікаво, і.......

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •