Стр. 32 з 40 PrimaПеред ... 223031323334 ... ОстаннєUltima
Результати від 311 до 320 394

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Томськ (CA)
    Et
    54
    Повідомлення
    105
    Вчора я ? вході 207 1.6 thp 150 Л. с., ? був місяць f? в іншій майстерні, для контролю зубчастого ременя і відповідь механіка ? було в цій машині ремінь не робить, чому? ? ланцюги, клієнт? скаржаться на надмірний шум, він відповів, не хвилюйтеся, він тільки 60 тис. Км, не ламає і чому? ще не просунутий ще один зуб натягувач ланцюга, на грудях і машини від мене ? прибув з евакуатора, клієнт мені каже, я вимкнув, то при ре залишити ? pi? гру я роблю діагностику і бачу, помилка датчика фази я можу керувати довелося і ahim? для нього ланцюг-маршрут, провину cos? раннього розриву ? за рахунок нафти вичерпані, і не хороша якість?, c'? сказати, що ? дуже пощастило, чому? для таких, як ви ? зупинив двигун знайшов тільки впускних клапанів в 1? починають відкриватися і в 4? розрядка в кінці закриття, цей двигун, не ? як 1.3 multijet це ламає, так і клапанів, коромисла та штовхачі
    Неприборканої пристрастю, щоб все, що має двигун внутрішнього згоряння:)
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Як правило, великі постачальники не роблять ці речі, якщо ви ніколи не були з ним проблеми, продовжує купувати у нього
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    28
    Так, але справа в тому, що, як я знаю, якщо масло " mobil 1-повністю синтетичне, а не іншого масла 2 гроші?
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Рекомендована читання для тих, хто хоче отримати культуру, про, стаття дуже добре зроблено ІМХО !!!
    File Allegati Файл Вкладення
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    Валь-ді-Сангрію (CH)
    Повідомлення
    99
    я на моєму grande punto 1.3 90cv завжди selenia wr5w40 ніколи немає проблем, зараз я купив недавно giulietta 2.0 140cv я думаю, що монті і те ж масло...
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    дякую, прочитав на одному диханні, дуже цікаво
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Палермо
    Повідомлення
    138
    Total синтетика 5/30 з d позначення a5/B5 x ford fiesta 1.4 tdci
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    51
    На моєму Scenic 1.9 Dci я завжди використовував ELF 10/40, поки я був у Сицилії, і автомобіль не залишалося майже нічого. Тепер тут, у Болоньї, з-за температури, я ? був рекомендований 5/40, тільки що після 5000 Км, мені довелося додати майже півтора літра.
    Може бути ? занадто рідке для мого авто ?? Правда ? який має певну et? і, можливо, починає горіти-й? масло.
    Rimetter? на 10/40 ELF
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    49
    Я на всі свої машини, ті дизель 3.0 l, я використав/використовую Castrol 5w 30 і добавка, тефлон, у мене завжди було добре, і rumorosit? ? дещо скоротився
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    17
    я використовую bardahl xtc c60 5w40 даний
    і я прекрасно на jtdm , selenia, які я використовував раніше ? ніщо не зрівняється
    IP

Стр. 32 з 40 PrimaПеред ... 223031323334 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •