ви хотіли сказати, метан або gpl :-)
ви хотіли сказати, метан або gpl :-)
ви я маю на увазі, метан або gpl
вибачте, для спрощення
коли ви на мотоциклі майте діагноз нападу і відстежує ще можливих параметрів, то ви повинні перебору, повинні йти поза діапазону для відгодівлі.
уго ---- президент A.E.P.
Якщо у вас такі високі температури вихлопних газів ? ймовірність, що машина виявиться багато відкладеного включення.
ви пробували скасувати параметрів адаптивних?
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
ви впевнені, що в активації є запис з приводу параметрів autoadattativi?
я зробив газова на стилус не шкідливо, перш ніж tararla я використовував такий варіант.
при виключенні зберігається в пам'яті останній параметр-ліжко, перш ніж згаснути.
виключення ? власний дефект, який скаржиться, але не знає з-за
Востаннє редагувалось leandro89; до 21-01-2014 17:17
проблема полягає в роботі у gpl. але не є збиток.
мабуть, не були заблоковані всі autoadattativi.
рішення: за роботу автомобіля протягом декількох днів тільки на бензині, проблеми вирішить? тільки без будь-якого втручання.
запропонувати клієнту чергувати роботу на снд з тим, на бензин.
ваше рішення ? ліки, яке буде працювати тільки якщо ecu бензин переїхав 2-3 точки, занадто багато до худим, але якщо ? посадили його максимальний зсув нуля ідеально-й? раз не працює.
якщо ecu ? посадили на худий є два шляхи : повернути газові включення ебу дуже худий, cos? від змусити ecu бензину на переміщення замовчуванням до багатих або скидання l autoadattativit? (параметр, який не може? бути відключене, чому? частина стратегії дуже складний).
якщо проблема ? стійкі ? безумовно, краще, щоб виконати скидання параметрів autoadattativi, а потім налаштувати ecu газ по вулиці, у всіх можливих умовах, слідуючи з тестером діагностики (aeb ? дуже добре для цього) все необхідне, щоб зробити корекцію в належному порядку, якщо ви не робите квест операції ritorner? незабаром в цій точці.
операція l налаштування на дорозі ? те, що мало зробити, чому? кажуть, що ви втратите час і просто завантажувати файли на ecu газу, роблячи найнеобхідніше.
спробувати усунути, вводячи протилежною проблемою (установка газу худий) не, мені здається, хороша ідея.
тоді, не ? сказав, що блок управління був змінений. ми припускаємо, що це оригінал.
коли я хороша регулювання на вулиці метану, від проблеми не вихід, чому? ? питання хімії не відповідностей.
для цих блоків управління засіб ? блок адаптації.
або природний скидання адаптації з допомогою періодичної роботі на бензині.
безумовно, ефективним, скидання адаптації, але якщо ви не "вчиться" використовувати метан між небагато часу, sar? знову з тією ж проблемою.