Сторінка 8 з 8 PrimaПеред ... 678
Результати 71-80 з 80

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Я зробив додаткові тести, і я знаю, що, можливо, мені просто поставили "p"? марно на фонові шуми, які, безумовно, вже робив? перед. У pi? коли я поставив маховик monomassa машина ? pi? галаслива, знайшовши, дуже мало часу, ми не avr? зробив ще в звичку. У будь-якому випадку карту кінцевому рахунку також vgt з поправками ? це:
    Дякую всім ще раз і для будь-якої критики.
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 30-01-2014 до 00:08

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Для мене ? він невеликий, бажаючи копати сидіти на цикади:
    1. "готові" обмежувач крутного моменту, який має максимальне значення при 3500 об,
    2. здається, є інша карта rail, але, може бути, не ? використовується, сумніву не працює інтернет
    3. я б провів трохи більше в ширину з обмежувачі rail
    4. карту vgt повинно бути percrntuale, якщо зменшити на 10% в реальності? ви зменшили карту набагато менше.
    приклад: ви перейшли від 47% до 42%, потім у вас знизилася вартість 10%, але в реальності у вас знижений відсоток 5%
    ймовірно, буде досить, у мене немає досвіду, щоб відповісти.

чи можу я задати вам питання, я карту в 1E79c6 ? карти swirl?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав franco75 Visualizza Messaggio
    Для мене ? він невеликий, бажаючи копати сидіти на цикади:
    1. "готові" обмежувач крутного моменту, який має максимальне значення при 3500 об,
    2. здається, є інша карта rail, але, може бути, не ? використовується, сумніву не працює інтернет
    3. я б провів трохи більше в ширину з обмежувачі rail
    4. карту vgt повинно бути percrntuale, якщо зменшити на 10% в реальності? ви зменшили карту набагато менше.
    приклад: ви перейшли від 47% до 42%, потім у вас знизилася вартість 10%, але в реальності у вас знижений відсоток 5%
    ймовірно, буде досить, у мене немає досвіду, щоб відповісти.

чи можу я задати вам питання, я карту в 1E79c6 ? карти swirl?
    Привіт франк, дякую за поради. Обмежувач крутного моменту я провів "p"? pi? вниз під 3000, чому? з monomassa я що-небудь вібрація на 2200\2500 оборотів в високі передачі. Може бути, я міг би передбачити p? обмежувач крутного моменту, як ти сказав, і використовувати ті з окремих передач тільки обмежити в п'ятій і шостій, як я рекомендував в інше обговорення, але в цій карті я не робив.
    Для rail я зробив журнал, коли було близько 65 бар і більше? та обмежувач на 75 бар, практично завжди приходила в 1675 бар, тому, враховуючи, що в оригінальній карті ? 1600 макс з обмежувачами 1600, я прийняв цієї філософії. Зараз я не дав поломки дивні, якщо б, що відбувається щось піднімаю волосся обмежувач.
    Для vgt я отримав, не піднімаючи тиск понад 1,6 бару, тому я думаю, що перетворити? для р? в цих умовах, можливо, відстежуючи з мнс на період, p? pi? довгі, просто щоб бути впевненим, що не скажуть більше.

Адреса, який ви написали, ти здогадався, в повній відповідності з вказівками іншого обговорення, я думаю, вони виключені. Однак кілька місяців тому я видалив свій канал, і я видалили фізично від впускному колекторі, не знаю, виключивши їх навіть в електронному вигляді щось змінити для цілей управління двигуном або просто залишити електродвигун в умовах завжди відкритий.

PS "копати сидіти на цикади" ніколи не чув, що сказав, я все ще помираю від сміху

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Я зробив деякі додаткові зміни, що раніше я ще не пробував. Я змінив етап для inj понад 70 більше 3000Rpm. Я не знаю, якщо насправді правильно, або якщо що краще міняти всю колонку, потім у про-й? низькі.
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 30-01-2014 до 00:13

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    ОНОВЛЕННЯ

Через деякий час я спробував повернути картку, намагаючись слідувати логіці повідомлено. Я практично змінила і BP піднялися на значення таблиці карт Turbo VGT, INJ, RAIL і ФАЗИ. Сумніви-й? великий ? на карті етапу, де я видалив ВР, замінивши його подальше сходження на значення таблиці. Оригінальний був ж значення, що і для ВР 60 і 70 Inj, а потім почув замінені на 80 і 100 я їх зросла, відповідно, 0.5 і 1 градус. Будь-яка критика ? добре бере.

883.726 TEST6.zip

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    102
    привіт Gpoint я читав всі обговорення...дійсно цікаво (враховуючи, що у мене теж Gt, але з edc16c8) і я б сказав, що було б здорово побачити rullata!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав паскуале Visualizza Messaggio
    привіт Gpoint я читав всі обговорення...дійсно цікаво (враховуючи, що у мене теж Gt, але з edc16c8) і я б сказав, що було б здорово побачити rullata!!
    Привіт Паскуале, чесно кажучи, я ніколи не намагався зробити її ездьте на таксі, я хотів би, але я нікого не знаю. Крім того, проблеми зі зчепленням, я дав хороший змінюється на карту, pi? що ще вниз. Я зняв monomassa проблеми комфорту та зчеплення і маховик нові, я зробив деякі додаткові зміни, щоб надати приблизно 90 і, чесно кажучи, мені сподобалося, як він йшов, щоб? наші автомобілі мають муфти, що, як на мене, не ? з кращих, і навіть після декількох км він починав страждати резюме, то я тільки 80, як максимальний поріг. Було б замінити чимось більш? міцний для того, щоб щось запитати у pi?.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    102
    По мені, ви зробили велику справу видалити monomassa (трактори lasciamoli фермерам). Проблеми зчеплення просто нашу думку, посилена (без флоренції ? ....теж) і намагається дати розподіл крутного моменту, як пі? лінійні можливо до 2000р/m ви побачите, що у вас не буде проблем.
    Мова rullata служить не тільки, як зробити дулю з друзями, а також зрозуміти, як оптимізувати надання.

p.s. ти зняв prekat(принаймні), вірно? Якщо б я тебе я хотів би видалити всі, крім глушника кінцева, тому зняти досить р? у contropressioni, очистивши злегка вниз (критична зона для зчеплення) та повернути його vgt (чому? турбо буде рости занадто). Для огляду не турбуйтеся, просто її двигуна по температурі і якщо рапп stechio ? pressoch? правильний (чому? з дизеля ? не вдалося зробити це правильно) кроки до 100%.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав паскуале Visualizza Messaggio
    По мені, ви зробили велику справу видалити monomassa (трактори lasciamoli фермерам). Проблеми зчеплення просто нашу думку, посилена (без флоренції ? ....теж) і намагається дати розподіл крутного моменту, як пі? лінійні можливо до 2000р/m ви побачите, що у вас не буде проблем.
    Мова rullata служить не тільки, як зробити дулю з друзями, а також зрозуміти, як оптимізувати надання.

p.s. ти зняв prekat(принаймні), вірно? Якщо б я тебе я хотів би видалити всі, крім глушника кінцева, тому зняти досить р? у contropressioni, очистивши злегка вниз (критична зона для зчеплення) та повернути його vgt (чому? турбо буде рости занадто). Для огляду не турбуйтеся, просто її двигуна по температурі і якщо рапп stechio ? pressoch? правильний (чому? з дизеля ? не вдалося зробити це правильно) кроки до 100%.
    Prekat, swirl, не з'? pi? нічого. Каталізатор, центральний залишимо для питань, вихід вниз, так само, як ви сказали, ви, я волію працювати на обмежувач крутного моменту, щоб зменшити навантаження на зчеплення. Так і зараз ? менш жорстокий, ніж перший, але працює добре, і робить. Ми говоримо, що вони задоволені, і я волію піти на компроміс.

Сторінка 8 з 8 PrimaПеред ... 678

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •