Сторінка 6 з 13 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 123
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав VIDEOWORLDCZ Visualizza Messaggio
    привіт , я натиснув на посилання, зробив слайд-шоу у мене вихідний, напис, що веб-майстрів, вони подивилися і забув правильно...скажи мені ти..що мені робити...повір мені це зробити...я б не став чомусь...
    ми самі заражаем обговорення, роблячи ці виступи, чому? не хочете читати, перейти на головна сторінка форуму пошук розділ презентації, почніть нову тему і представити вам. І це все написав, просто читати.
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    11
    повідомлення помірний
    Востаннє редагувалось leandro89; 23-12-2013 до 19:42
    IP

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав VIDEOWORLDCZ Visualizza Messaggio
    повідомлення помірний
    ти зробив два запити з тієї ж причини в двох різних дискусіях pi? в ти написав два рази повідомлення.
    я пам'ятаю, що ми протягом кількох тижнів різдво, і люди, що розбираються також сім'ям не тільки на роботі, проявіть трохи терпіння
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    8
    Хлопці, добрий день, у мене Fiat multipla. У минулому році після ремонту з механіком ? блокований радіо, не отримуючи коду були введені й? раз коди невірні. Я знайшов вдома код розблокування, але з вересня у мене дисплей, який мені каже: "wait". Я зробив кілька спроб, як зняти акумулятор на ніч, залишити включеним радіо в машині горить, я зробив тривалих поїздок, годинник з радіо включено...але нічого, напис code не повертається. На Fiat мені сказали, що я повинен чекати, але вже пройшло 5mesi. Хтось пу? мені допомогти?? Що я можу зробити?? Заздалегідь дякую!!!
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    І це факт, дивно....я не знаю, якщо c'? пам'ять, що може бути? розблокувати файл, а потім введіть код, який рік ? машина..?
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    8
    ? 2008 року...я розумію, так і зробив, дивно, але я сподіваюся, вам вдасться зрозуміти щось...подорожі достатньо і радіо ? важливо
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    9
    Добрий день, хлопці не знайшли обговорення з цього приводу і не volendono відкрити нову дозволю собі писати вам тут на це питання.. у мене є навігація connect nav з кодом, який, на жаль, виявляється, неправильно , що ви знаєте, існує програмне забезпечення, метод, щоб простежити, master code або biasogna, щоб змусити поїхати в Альфа ? та навіть якщо це й так? я відчував, що вимагає рами машини, на якій був спочатку встановлений у специфікації, які випливають з навігації по Can ( двигун вимкнений, не можу запустити).. ? правда? я, знаєте, дати якусь пораду?
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    6
    Привіт всім ,
    мені потрібен код цієї автомагнітоли Blaupunkt в Fiat Grande Punto:

Цифри написані вони

Fiat Nr 7647386316

BP 738687442457

Величезне спасибі!!!
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Спробуйте це: 4161, дайте нам знати....
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    8
    Пов вибачте не з'? нічого, що я можу спробувати, по-вашому? Вони дійсно відчайдушно, ви моя остання можливість?!!!
    IP

Сторінка 6 з 13 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •