Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 35

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    15

Unhappy fiat stilo abarth 2.4 selespeed паливної холодної неправильний 0 помилок ебу

Всім привіт, в майстерні у мене Fiat Stilo Abarth з коробкою передач selespeed,проблема ? що холодна машина регулярні частини, приблизно на 5 секунд, а потім починає ingolfarsi до відключення. Якщо поставлю руху відразу підуть регулярні і anchora після 5 секунд повторює, як правило, трамвай, трамвай, приблизно після 4 або 5 спроб, cos? машина прагне залишатися в русі тільки нерегулярно з датчиком детонації і каталізатор стає червоним, лампа розжарювання, для бензину не спалили.Якщо я тримаю швидке і до 3000 оборотів в хвилину або більше? машина в порядку, то коли ? гаряча машина ? ідеальний. У блоці управління двигуном є помилки, я намагався замінити наступні деталі: зонди ланда, лампи ntc, dibimetro, свічки, bobbina. Я також очистити корпус дросельної заслінки, пробував тиск в rail форсунок що ? 3,5 бар, форсунки чисті,і перемагають добре, перевірив фази. Я не знаю, pi? що йому, у вас є які-небудь ідеї? Заздалегідь спасибі всім, хто хоче мені допомогти. Хороший день

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    етап ти контролюється за допомогою індикатора + інструменти блокує кулачки правильні??
    проте ви можете спробувати від'єднати роз'єм, який управляє соленоїд варіатора фази так, щоб не ввести в експлуатацію і спробувати...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    15
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    етап ти контролюється за допомогою індикатора + інструменти блокує кулачки правильні??
    проте ви можете спробувати від'єднати роз'єм, який управляє соленоїд варіатора фази так, щоб не ввести в експлуатацію і спробувати...
    Це етап я зробив з cappeli і компаратор, спробує? навіть зняти команду на педаль

але якщо клапани не закриваються добре, повинна починатися погано, а не добре, якщо при вимиканні назад відразу,машина починається регулярне протягом 5 секунд, потім проблема повторюється
    Востаннє редагувалось leandro89; до 21-01-2014 17:15

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Я досить misurerei стиснення, по-моєму, має клапани, які не закриваються добре.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    15
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Я досить misurerei стиснення, по-моєму, має клапани, які не закриваються добре.
    стиснення ? 13, 4-циліндровий, 11 1

Citazione Спочатку Написав fabio1207 Visualizza Messaggio
    ? були порушені ебу? Це тільки в холоди проблема? Гарячого-то краще чи добре? Вибачте, всі ці питання.
    я не знаю, якщо ебу була порушена проблема ? тільки холодне від гарячого ? ідеальне

Citazione Спочатку Написав sergiot Visualizza Messaggio
    на автомобілі c'? завод на газі або gpl?
    ми c'? один завод снд послідовно, але я також намагався вивільнити його, але нічого не змінюється

Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    коли ви на мотоциклі майте діагноз нападу і відстежує ще можливих параметрів, то ви повинні перебору, повинні йти поза діапазону для відгодівлі.
    я зробив відео з параметрами:
    http://rapidshare*****/share/E9E3A165...A9A01873490B77
    Востаннє редагувалось leandro89; до 21-01-2014 17:17

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Холодної, як правило, краще закрити, а то зонд не було часу, щоб виявити незгорілого палива, яке закінчується в каналізацію.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Citazione Спочатку Написав explosion83 Visualizza Messaggio
    Всім привіт, в майстерні у мене Fiat Stilo Abarth з коробкою передач selespeed,проблема ? що холодна машина регулярні частини, приблизно на 5 секунд, а потім починає ingolfarsi до відключення. Якщо поставлю руху відразу підуть регулярні і anchora після 5 секунд повторює, як правило, трамвай, трамвай, приблизно після 4 або 5 спроб, cos? машина прагне залишатися в русі тільки нерегулярно з датчиком детонації і каталізатор стає червоним, лампа розжарювання, для бензину не спалили.Якщо я тримаю швидке і до 3000 оборотів в хвилину або більше? машина в порядку, то коли ? гаряча машина ? ідеальний. У блоці управління двигуном є помилки, я намагався замінити наступні деталі: зонди ланда, лампи ntc, dibimetro, свічки, bobbina. Я також очистити корпус дросельної заслінки, пробував тиск в rail форсунок що ? 3,5 бар, форсунки чисті,і перемагають добре, перевірив фази. Я не знаю, pi? що йому, у вас є які-небудь ідеї? Заздалегідь спасибі всім, хто хоче мені допомогти. Хороший день
    Здрастуйте, ви можете мені сказати типу блоку управління двигуном, ch? монтує?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    15
    Citazione Спочатку Написав todos Visualizza Messaggio
    Здрастуйте, ви можете мені сказати типу блоку управління двигуном, ch? монтує?
    bosch me 3.1

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    92
    ? були порушені ебу? Це тільки в холоди проблема? Гарячого-то краще чи добре? Вибачте, всі ці питання.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    на автомобілі c'? завод на газі або gpl?

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •