Сторінка 30 з 106 PrimaПеред ... 2028293031324080 ... ОстаннєUltima
Результати 291 від до 300 на 1107

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    З тиску, не існує власний кабель ноги.. завжди звичайні перепади тиску.
    Вивчаючи damos на MJD8? я намагався одиниці : мбар/Вольт-заробіток для розрахунку тиску наддуву в mbar
    і ? біт 06973C, що оригінал має значення 169, які слід помножити х 3.197

Якщо хтось має манометр пу? порівняти фактичні значення з тими, діагноз, а потім, після того, як зменшили значення цього біта (я привів у 156.. -7.7%)
    Я зробив деякі випробування, де перед кожен багато зробив для відновлення viaggiandoci дроту... тепер тиск максимальне, що я читав ? 2.35 бар... так що приблизно 0.15 під ліміт recovery...

Роблю cos? на практиці ? як поставити модуль, що фейк тиску turbo, а потім, переміщаючи курсор вгору межа різання.
    У найближчі дні провести? додаткові докази...
    Дайте мені знати!

Backgroop якщо ви можете дати мені який-небудь інший прямий на залізничних...
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Про зміну коефіцієнта підсилення датчика машина зупиняється, ми бачимо, що значення наддуву, яке читається ? нижче атмосферного тиску.
    mod guadagno.jpg
    Це хитрість, говоримо, що ви можете? використовувати в цьому автомобілі, бачив, що від того, що я знаю, не існує ніяких карт, в залежності від тиску наддуву...
    Те, що c'? ? 0674BE, що може бути ? саме це обмежує rail в 1494... дається коефіцієнт множення 7.5... а Backgroop ви говорите мені, що він має коефіцієнт множення 50 і зміщення -100... (? cos? також ne MJD8)
    Але, використовуючи ці значення кількість, що йде, що це означає? Це ? один момент, який не я ? ясно..
    Цей фактор, що і у мене... орі я значення 1492, і я змінив, поки 1605

0674BE.jpg

Я помиляюсь тут?

Інші три карти, які означають, зокрема?

0677DE Rail pressure розкрутка

067886 warm-up weight map

067966 warm-up factor map

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    0677de повинні бути прес-rail під час пуску двигуна
    067886 і 067996 карти для вибору стратегії вприскування у використанні під час прогріву двигуна....
    ? не абсолютно упевнений,....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Backgroop говорив ці карти, або, принаймні, я, здавалося, зрозумів, що він вирішив проблеми instabilit? тиску...
    ПРО 0674BE ? правильно те, що я зробив?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав Fede78 Visualizza Messaggio
    Backgroop говорив ці карти, або, принаймні, я, здавалося, зрозумів, що він вирішив проблеми instabilit? тиску...
    ПРО 0674BE ? правильно те, що я зробив?
    Зміни, внесені в карту, правильні, але коефіцієнт перетворення і 50, виправляє тільки зміщення -100 не йде застосований..
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    Зміни, внесені в карту, правильні, але коефіцієнт перетворення і 50, виправляє тільки зміщення -100 не йде застосований..
    Множення на 50, я отримую карту з цими значеннями, що я не розумію, що таке'? це кількість видів, перші два стовпці і останні два рядки...
    Карту 0674BE з фактором 50.jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Зробив кілька тестів, з цінностями, орі, pi? високі і pi? низькими цінами, і не змінюється нічого... так що я не знаю, якщо ви мапу включений чи ні..

З доказів зроблені, я побачив, що в діагностиці я помітив також, що тиск об'єктив від 1600, то опускався іноді до 1000, то знову піднімався до 1600, потім ще 1000... навіть педаль подрібненого на 100% на п'ятій передачі.
    Зараз я відмовляюся... і в будь-якому випадку це проблема різання горить мені давав, навіть не змінити біт в 0605BA і 06748E.. але тільки тоді, коли spingevo більш 4200/4300 про...
    Без зміни два біта тиск, мета була 1450, отже, насправді ці обмежують... але я не розумію, що ще не тримає постійно... я думаю, що якби був інший обмежувач, я б навіть тиск об'єктив pi? низька або я помиляюся?

У будь-якому випадку, якщо не знайдемо рішення по мені ще два параметри з поглиблення є AFR і заздалегідь... що скажете?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    27
    Привіт всім по-перше, привітання для потоку! І це дійсно цікаво, а якщо я новачок, я намагаюся сказати, що моя
    Також у мене є punto 1.3 70cv. Тиску в магістралі rail волію не перевищувати 1460 бар, щоб не поставити під загрозу надійність? маючи форсунки оригінальні, тому я намагаюся зрозуміти, як керувати авансові платежі в залежності від подовження часу уприскування, і я спробував зробити 2 рахунки.
    Наприклад, 2500 об / хв і з IQ 45 мг у мене є p. rail 1300 бар і карту уприскування, я d? час 1062 сша, який перетворюється в ступені 15.93?; в тих умовах, я заздалегідь 18.5?. Потім вводять кінці -2.57? від вмт. У 1500rpm, замість того, закінчується -0.763? і в 3750 в -1.775?.
    Тепер треба зрозуміти, де пу? прибути, надати, не маючи диму (дим не відбувається через відсутність повітря, але і від ін'єкції занадто довгі).
    Витягнувши наприклад ін'єкції до 0? від вмт, у відсотках, я отримую ці збільшення часу:
    -1500 об / хв - +7%
    -2500 об / хв - +16%
    -3750 rpm - +8%
    всі тиску в рампі орі і досягнення орі. 1500 і 2500 я ніколи не давав кроком cos? високі( і, отже, не повинні служити передбачити) , а 3750. (наприклад, з 2? раніше я міг би дати +17% проти +8% до ).
    Що ви думаєте про це? Пу? працювати, як міркування або повністю поза дороги?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    84
    привіт всім мені не зрозумілі деякі речі, якщо час вприскування починаючи ліжка навпроти, а потім праворуч до зліва ? це стосується і 75 л. с.?
    крім того, ви можете допомогти мені зрозуміти, як я можу зрозуміти скільки градусів заздалегідь призначаються у відповідності з кроком, і зрозуміти динаміку? дизельне паливо, впрыснутое ?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    27
    Citazione Спочатку Написав scican25 Visualizza Messaggio
    привіт всім мені не зрозумілі деякі речі, якщо час вприскування починаючи ліжка навпроти, а потім праворуч до зліва ? це стосується і 75 л. с.?
    крім того, ви можете допомогти мені зрозуміти, як я можу зрозуміти скільки градусів заздалегідь призначаються у відповідності з кроком, і зрозуміти динаміку? дизельне паливо, впрыснутое ?
    Привіт scican25, час вприскування, по мені, йдуть ліжка зліва направо, чому? у рівних кількостях? дизельне паливо впорскується при підвищенні тиску в рампі часу зменшується. Як 70cv, що для 75 і 90. Для передоплати, я розмірковуючи, а я тільки avr? якийсь результат, то перемикатися?. Дані, які я поставив у попередньому пості були неправі, зараз я виправляючи їх.

Сторінка 30 з 106 PrimaПеред ... 2028293031324080 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •