Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 18 з 18

Обговорення: рада acuisto обладнання

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав pdtechnology Visualizza Messaggio
    привіт eobd чи можу я запитати, як ви зробили, щоб змусити її працювати правильно?у мене autocom я хотів його оновити, але мені завжди каже, що версія серійний compacia з інтерфейсом.....
    Здрастуйте, для його роботи необхідно, між тим, бачимо, що версія autocom або delphi ти ? є чіп oky, що дозволяє оновлювати пристрій, і якщо ви повинні використовувати програмне забезпечення з правильним id апарату add приклад ds150 і або ds 150 (new Vci)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Citazione Спочатку Написав mjet10 Visualizza Messaggio
    для самоперевірки на все, i'll групи fiat, що ви мені порадите?
    якщо у вас autocom отримати також Multiecuscan працює з fiat/lancia/alfa інтерфейс elm237!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Отже, мені потрібно тільки оновлення

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав mjet10 Visualizza Messaggio
    Отже, мені потрібно тільки оновлення
    Привіт, якщо у вас autocom, ви можете оновити його до останньої версії завжди ammeso, що у вас інтерфейс оновлюється з чіпсетом oky, але більшість з них все таким чином, навіть якщо змінюється обладнання, rel? компоненти etc якості? менше або більше, тому мій consilgio ? щоб оновити ваш діагноз і перейти спокійно, а що стосується програміста, щоб читати і писати ecu я вам можу порадити півень v2 v 53 чудової якості? компонентів, так і на вкладці, що на роботи по праву і повторюю, що я здобуваю один perfettamenete працює в bdm, jtag і serial, й досі ніколи не було проблем, купив 300 євро тут, в італії, в одному відомо, оголошення, яке я не можу сказати, чому? поза отримання інформації щодо за винятком якщо адмін дає мені дозвіл зробити це.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав eobdexpression Visualizza Messaggio
    Привіт, якщо у вас autocom, ви можете оновити його до останньої версії завжди ammeso, що у вас інтерфейс оновлюється з чіпсетом oky, але більшість з них все таким чином, навіть якщо змінюється обладнання, rel? компоненти etc якості? менше або більше, тому мій consilgio ? щоб оновити ваш діагноз і перейти спокійно, а що стосується програміста, щоб читати і писати ecu я вам можу порадити півень v2 v 53 чудової якості? компонентів, так і на вкладці, що на роботи по праву і повторюю, що я здобуваю один perfettamenete працює в bdm, jtag і serial, й досі ніколи не було проблем, купив 300 євро тут, в італії, в одному відомо, оголошення, яке я не можу сказати, чому? поза отримання інформації щодо за винятком якщо адмін дає мені дозвіл зробити це.
    я не думаю, що адмін, ви даєте дозвіл ? проти правил

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав leandro89 Visualizza Messaggio
    я не думаю, що адмін, ви даєте дозвіл ? проти правил
    Бо я просив тільки, щоб дізнатися, чи зможу я це зробити чи ні

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав eobdexpression Visualizza Messaggio
    ви ж районі і мені таке ж враження, типу, що я забанений мало,якщо ви продовжуєте просити, щоб піти проти правил буде викинути, так само, вас,для тих, хто не мав ще не зрозумів, в цьому форумі, не робіть, ринок вашої продукції, що буде ясно.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Завтра прошу адміністратора для вирішення __________________ дякую за інформацію

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •