порадите хороший паяльник гаряче повітря з хорошим співвідношенням ціни та якості
я недавно купив паяльник на повітрі, і я купив паяльна паста no clean....я сподіваюся, що це добре....оплачено 30?....але я очікував, що він сірий, а не жовтий солом'яний....
Хлопці, добрий день....я в люті:вчора, як я писав, я пішов, щоб купити паяльна паста у використанні паяльників повітря....і то з..... кавуни в кінці кінців я дав флюсу? і сказати, що я заявив, що я називала " паяльна паста ,але я мав на увазі ставок в тісто......
від того, що я відчув цим вранці флюсу потрібно, якщо ви хочете, щоб зробити роботу з допомогою стилуса, провід і олово в припої eprom-й? що ще....а на повітрі я думаю, що ставок, в тісто тільки досить.....
що нерви....але можливо, що ці, які продають електронні матеріали, вони нас не розуміють і ніколи кувалдою????для тих, хто хоче почати заробляти трохи досвіду ? дуже важко....
Востаннє редагувалось leandro89; 19-01-2014 до 13:24
Багато що залежить від складу ставка і від того, як очищається поверхня для зварювання. Я використовую ізопропіловий спирт для очистки контактів і dp, що гріла добре обидві поверхні додам, ставок. Поширена помилка полягає в удар в зварюванні. Не зробите ви отримаєте холодна зварка, менш стійкі з-за вологості і від рельєфу опалення зі знижками!
чистити добре.
покласти трохи біля ставка, на ділянках, перш ніж спиратися на компонент
вирівняти зварювати два крайніх pin
використовувати потік дуже дорога і ставок тонкий тип волосся (магазини електроніки)
пайка опалення і перетягнувши ставок на pin-дорога назад буде не атакувати один з одним
процедура добре для висновків з кроком 0,5 мм
у більш знайти старі карти електронні тип комп'ютера etc і працювати трохи
з повагою
Я для очищення використовую розчинник нітро
ви коли-небудь, що деякі зварні шви relais ебу не тане
як це зробити?