Привіт, якщо у вас autocom, ви можете оновити його до останньої версії завжди ammeso, що у вас інтерфейс оновлюється з чіпсетом oky, але більшість з них все таким чином, навіть якщо змінюється обладнання, rel? компоненти etc якості? менше або більше, тому мій consilgio ? щоб оновити ваш діагноз і перейти спокійно, а що стосується програміста, щоб читати і писати ecu я вам можу порадити півень v2 v 53 чудової якості? компонентів, так і на вкладці, що на роботи по праву і повторюю, що я здобуваю один perfettamenete працює в bdm, jtag і serial, й досі ніколи не було проблем, купив 300 євро тут, в італії, в одному відомо, оголошення, яке я не можу сказати, чому? поза отримання інформації щодо за винятком якщо адмін дає мені дозвіл зробити це.
привіт eobd чи можу я запитати, як ви зробили, щоб змусити її працювати правильно?у мене autocom я хотів його оновити, але мені завжди каже, що версія серійний compacia з інтерфейсом.....
Завтра прошу адміністратора для вирішення __________________ дякую за інформацію
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]