Результати 1-7 з 7

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170

Question Обмежувачі дизель volkswagen passat 2.0 tdi 140 к.с.

Всім привіт, я хотів би інформація, щодо якої можуть бути адреси обмежувачі iq для passat 2.0 tdi 140 к.с., який монтує bosch edc16u34. Спасибі.

файл видалений ori
    Востаннє редагувалось leandro89; 19-01-2014 до 03:01

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав eobdexpression Visualizza Messaggio
    Всім привіт, я хотів би інформація, щодо якої можуть бути адреси обмежувачі iq для passat 2.0 tdi 140 к.с., який монтує bosch edc16u34. Спасибі.

файл видалений ori
    файли ori повинні бути введені в банк даних, якщо не було вже, обговорення слід вставити посилання з номером вісь, будьте обережні в наступний раз.

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав leandro89 Visualizza Messaggio
    файли ori повинні бути введені в банк даних, якщо не було вже, обговорення слід вставити посилання з номером вісь, будьте обережні в наступний раз.
    Спасибі втручання нешкідливий факт від мене, але врешті-решт могли б ви допомогти мені на питання, розміщена в темі limiter iq? дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав eobdexpression Visualizza Messaggio
    Спасибі втручання нешкідливий факт від мене, але врешті-решт могли б ви допомогти мені на питання, розміщена в темі limiter iq? дякую
    шкода, що в 90% випадків я підключитися через iPad для бізнесу і не стоять програми для відкриття картки. Якщо деякий час перебуваєте тріщину і я підключити пк я даю вам руку, однак я впевнений, що будь-який користувач форуму вам дар? руки з задоволенням

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав leandro89 Visualizza Messaggio
    шкода, що в 90% випадків я підключитися через iPad для бізнесу і не стоять програми для відкриття картки. Якщо деякий час перебуваєте тріщину і я підключити пк я даю вам руку, однак я впевнений, що будь-який користувач форуму вам дар? руки з задоволенням
    Дякую, будемо сподіватися, що хто-небудь, дайте мені руку, аспект, відповіді і спасибі

Немає нікого, хто мені може допомогти?

Людей немає нікого, хто мені пу? допомогти, щоб знати, обмежувачі дизель або точної адреси, для цього bosch edc16u34?

98 переглядів, але без коментарів............Хороший спосіб, щоб допомогти нам в форум mahhhhhhhh
    Востаннє редагувалось leandro89; 28-01-2014 до 22:28

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    98 переглядів не означає, що вони повинні бути 98 відповіді, і тоді у вас не додається навіть посилання на карту в цій темі. Вивчені добре форум, перш ніж говорити

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я не розумію вашої проблеми, ви повинні пояснити краще,або якщо я розумію ваше питання-не питання, шукати інші адреси, але помиляєтеся змінити,якщо місць mod дам тобі добре й охоче думка, і якщо я можу одна порада.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •