Хлопці люб'язно дасте мені свою думку про це іншу карту? Я хочу дуже на мій Форд і перед завантаженням я хочу бути впевнений, щоб не зробити деякі пошкодження. Спасибі всім
Хлопці люб'язно дасте мені свою думку про це іншу карту? Я хочу дуже на мій Форд і перед завантаженням я хочу бути впевнений, щоб не зробити деякі пошкодження. Спасибі всім
не зарядити, то, не добре зробив, обмежувачі крутного моменту turbo і rail помиляюся, залізничних і надто високий, як overboost, звичайно, моя особиста думка.
уго ---- президент A.E.P.
Ви бачите, що і слово, яке коригується автоматично, отже, обмін слово "починається з початку"
Я написав "****" і я не знаю, чому і був, і ким, і було справедливо.
Вибачте, нео, але продовжую не розуміти![]()
я почну з початку? Я тільки запитав, скільки балів я повинен знизити мою карту в обмежувачі крутного моменту turbo і rail і realtivamente в rail і overboost. Якщо ви можете мені допомогти тобі, то я буду дуже вдячний
Я пропоную вам залишити орі. карту overboost.Карта педаль зберегти вам під 10%, починаючи приблизно 1600 обертів.Карту турбо-не більше 150 точок. Обмежувачі - 10-12%, починаючи приблизно з 1200-1300 обертів.Карту обмежувач rail залежить від тиску в рампі, що дали. У двох словах, повинен бути синхронний між мод. що ви робите