Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 26

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    82
    Хлопці люб'язно дасте мені свою думку про це іншу карту? Я хочу дуже на мій Форд і перед завантаженням я хочу бути впевнений, щоб не зробити деякі пошкодження. Спасибі всім
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    не зарядити, то, не добре зробив, обмежувачі крутного моменту turbo і rail помиляюся, залізничних і надто високий, як overboost, звичайно, моя особиста думка.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    82
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    не зарядити, то, не добре зробив, обмежувачі крутного моменту turbo і rail помиляюся, залізничних і надто високий, як overboost, звичайно, моя особиста думка.
    Спасибі Ugoboss...по-доброму кажіть мені, що середній відсоток/max, я міг би поставити для розрядників пара turbo і rail? так само для залізничних і overboost?

Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    Я підтверджую, карту і абсолютно неправильно-не завантажувати.Повторіть старт від****.У партії дуже рано, з урахуванням змін ,деякі карти змінені без будь-якого почуття.Удачі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    82
    Citazione Спочатку Написав neo Visualizza Messaggio
    Я підтверджую, карту і абсолютно неправильно-не завантажувати.Повторіть старт від****.У партії дуже рано, з урахуванням змін ,деякі карти змінені без будь-якого почуття.Удачі.
    Вибачте, що означає "почнуть знову від****"?

О, хлопці, допоможіть sti подивимося, щоб завантажити його на мій автомобіль
    Дякую
    Востаннє редагувалось leandro89; 18-01-2014 до 19:47

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Ви бачите, що і слово, яке коригується автоматично, отже, обмін слово "починається з початку"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Я написав "****" і я не знаю, чому і був, і ким, і було справедливо.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    82
    Вибачте, нео, але продовжую не розуміти

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    82
    я почну з початку? Я тільки запитав, скільки балів я повинен знизити мою карту в обмежувачі крутного моменту turbo і rail і realtivamente в rail і overboost. Якщо ви можете мені допомогти тобі, то я буду дуже вдячний

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Я пропоную вам залишити орі. карту overboost.Карта педаль зберегти вам під 10%, починаючи приблизно 1600 обертів.Карту турбо-не більше 150 точок. Обмежувачі - 10-12%, починаючи приблизно з 1200-1300 обертів.Карту обмежувач rail залежить від тиску в рампі, що дали. У двох словах, повинен бути синхронний між мод. що ви робите

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •