Сторінка 8 з 8 PrimaПеред ... 678
Результати від 71 до 79 79

Обговорення: Зварних ставок

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав Roberto_Bmw Visualizza Messaggio
    Це свого роду рідина, яка в процесі нагрівання повітря стає репелент плати і прилипає тільки на частині "чисті".
    Спасибі, Роберто,
    має ім'я, зокрема, або продукт, рекомендую.
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    121
    порадите хороший паяльник гаряче повітря з хорошим співвідношенням ціни та якості

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    я недавно купив паяльник на повітрі, і я купив паяльна паста no clean....я сподіваюся, що це добре....оплачено 30?....але я очікував, що він сірий, а не жовтий солом'яний....

Хлопці, добрий день....я в люті:вчора, як я писав, я пішов, щоб купити паяльна паста у використанні паяльників повітря....і то з..... кавуни в кінці кінців я дав флюсу? і сказати, що я заявив, що я називала " паяльна паста ,але я мав на увазі ставок в тісто......
    від того, що я відчув цим вранці флюсу потрібно, якщо ви хочете, щоб зробити роботу з допомогою стилуса, провід і олово в припої eprom-й? що ще....а на повітрі я думаю, що ставок, в тісто тільки досить.....
    що нерви....але можливо, що ці, які продають електронні матеріали, вони нас не розуміють і ніколи кувалдою????для тих, хто хоче почати заробляти трохи досвіду ? дуже важко....
    Востаннє редагувалось leandro89; 19-01-2014 до 13:24

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    я недавно купив паяльник на повітрі, і я купив паяльну пасту no clean....я сподіваюся, що це добре....оплачується 30 євро....але я очікував, що він сірий і не жовтий....

Хлопці, добрий день....я в люті:вчора, як я писав, я пішов, щоб купити паяльна паста у використанні паяльників повітря....і то з..... кавуни в кінці кінців я дав флюсу? і сказати, що я заявив, що я називала " паяльна паста ,але я мав на увазі ставок в тісто......
    від того, що я відчув цим вранці флюсу потрібно, якщо ви хочете, щоб зробити роботу з допомогою стилуса, провід і олово в припої eprom-й? що ще....а на повітрі я думаю, що ставок, в тісто тільки досить.....
    що нерви....але можливо, що ці, які продають електронні матеріали, вони нас не розуміють і ніколи кувалдою????для тих, хто хоче почати заробляти трохи досвіду ? дуже важко....
    Часто трапляється, мене, мене у вашому ж situzione ? проблема залишається тією ж.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    10
    Багато що залежить від складу ставка і від того, як очищається поверхня для зварювання. Я використовую ізопропіловий спирт для очистки контактів і dp, що гріла добре обидві поверхні додам, ставок. Поширена помилка полягає в удар в зварюванні. Не зробите ви отримаєте холодна зварка, менш стійкі з-за вологості і від рельєфу опалення зі знижками!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    1
    чистити добре.
    покласти трохи біля ставка, на ділянках, перш ніж спиратися на компонент
    вирівняти зварювати два крайніх pin
    використовувати потік дуже дорога і ставок тонкий тип волосся (магазини електроніки)
    пайка опалення і перетягнувши ставок на pin-дорога назад буде не атакувати один з одним

процедура добре для висновків з кроком 0,5 мм

у більш знайти старі карти електронні тип комп'ютера etc і працювати трохи

з повагою

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    5
    Я для очищення використовую розчинник нітро

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2015