Читайте пост #27 тут і дивитися на екран http://www.professionalchiptuning.ne...59-150cv/page3
Обмежувач-83 знаходиться до 110, і виглядає як обмежувач крутного моменту.
Читайте пост #27 тут і дивитися на екран http://www.professionalchiptuning.ne...59-150cv/page3
Обмежувач-83 знаходиться до 110, і виглядає як обмежувач крутного моменту.
Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив
Будете бачити? мапу сьогодні ввечері, коли повернуся з роботи.
Педаль може піти, але я роблю по-різному, лямбда-значення порту в 1 ті, що вище, ніж в 1 660mg, turbo збільшує лише останні 2 стовпця передостанній 50 очок і останнє в 100 очок, повинно вистачити, limit turbo і всип їх в 2600, тиску в рампі я залишаю орі, але у вашому випадку збільшує свої обмежувачі на 1 процентний пункт в +, ніж на карті (5%), limit, iq за драйвер мені не подобаються (крім того, що в команді, що v? добре) тільки збільшує піки, де витрата дизельного палива ? максимальна установка в 80mm3.
Ти не повідомлений про те, що добре, картки, але ви могли б також спробувати його cos?, потім зробіть мод, який я вам рекомендував, і ви відчуваєте, відмінності в почуття, і робимо журнал.
Востаннє редагувалось leandro89; 18-01-2014 до 13:02
Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив
Для мене добре, я б diminuto тільки трохи, turbo, замість incrementaro 150 я б дав 80 або 100.
Якщо ви хочете уникнути piccate тиску спробуйте злити карту vgt. Піки, що про їх назад?
Враховуючи, що журнал ? р? повільно, з netpc змушує мене читати, кожні 5 секунд приблизно), я б не хотів, що дані будуть p? завищені, у всякому разі я бачив близько 2 піки приблизно в 1,7 і вони були вище 3800 оборотів з педалі на 100%. Дивлячись на журнал з оригінальною карті я бачив, що на цих же оборотах, приблизно 3800 у мене був пік близько 1,550 Бар. Насправді ці дані відображають значення лічильника, навіть якщо вони тільки шипи, мені здається, досягти тільки в тому випадку, випад decso, після того, як я побачив, що тиск падає. Але, щоб не мати проблем провисання шипи від 1,7 небезпечні, або як значення миттєвої ? прийнятно? Приблизно 2500\3000rpm, я читав максимальні значення приблизно 1,5 бар завжди з педаль на 100%
Подальше збільшення тиску повинно бути, з-за кількості? дизельне паливо впорскується, як я запропонував франк я міг би опустити turbo або vgt. Яка різниця, otterei, використовуючи метод, а не інший?
Зараз я хочу спробувати знизити тиск турбо, але якщо ви хочете спробувати змінити vgt, як я повинен себе вести? Я повинен зменшити відсотки, зазначені в таблиці, скажімо, в останні 2\3 колони від 1500RPM?
Востаннє редагувалось leandro89; 18-01-2014 до 19:46
для vgt потрібно дивитися BP картки, на одній осі у вас про і ще у вас, мм3. або riscali до 80 чи треба виправити тільки останній вигин.
Я я почну в calre дві карти від 3200-3500 обертів при повному навантаженні
Карту VGT в останніх трьох колонках ? сходження 60 65 70 мм3 (я думаю, зрозуміло, як дизель, просто щоб бути впевненим,), так що я міг би scalarla 60 70 80 і заповнити значення стовпця 70 65 і отримати 80 на основі інших шкал. А якщо геть відсотки, і просто що б різниця? Скажіть, якщо я помиляюся, практично зменшуючи відсотки, наприклад, до 65 або 70 без mod ВР я отримую, що в 80 я б менше тиску, оскільки, що б ВР 70, і я б менше, тиск навіть і 65-70 мм3 відсотки-й? низькі.
Як обмеження, щоб залишитися в межах визначеного допуску, що ви мені порадите, щоб не перевищити? 1,6 Бар може бути цілком достатньо?
ти прекрасно зрозумів роботу ВР, riscala останні два BP (65 і 70) в 70-х і 80-х. Крива 70 старого копіюєте в нову, а потім від останнього до penutlima. Останній від 80 abbasserei, що і в 70-також 15%, але тільки від 3000 обертів на
у вас карту і не одне життя регулювання, знижує тільки де подивитися piccate
Факт, ак вам порадив, в іншому випадку я знаю, що ви маєте рацію, ми будемо крок за життя, налаштувати і спробувати. Тепер в піках приходить до 1,6 Бар і в будь-якому випадку в тирі працює на 1,50\1,55 Бар. В пару значень був трохи вище, але тип, що приходив в 1,62 максимум.
Єдине, що залишає мене одного p? спантеличило ? у rumorino, що я відчуваю, коли я їй 3000 обертів на високі передачі 5 і 6, як якщо б "мяу", здається, не пінгу, але pi? типу "gnnnnnn", мені здається, що ви уявляєте, коли тиск в магістралі високого тиску надходить на максимум, але я не знаю, якщо ? цією причиною.
Я вирішив, що назад звуки за допомогою рота.