Стр. 13 з 22 PrimaПеред ... 31112131415 ... ОстаннєUltima
Результати від 121 до 130 221

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    18
    Я думаю, що ви втратите MAF на малій швидкості? двигун

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Язичники
    Et
    40
    Повідомлення
    109
    всім привіт я новий на форумі, але я можу принести мій досвід щодо цих колекторів...
    я своїм клієнтам даю колектор промивають ультразвукової очистки, я відкриваю і обмін ущільнення, що, будучи гумові rammollisce, і я ставлю силіконові. я закриваю всі різьбові з'єднання і mappo ебу, знявши egr swirl... запевняю вас, що відроджується, дихати краще двигуни, вони більш повні і рідини, падіння вниз не відчуває нічого, а тому, що у своїй гонці поршень всмоктує завжди одне і те ж кількість? повітря, створюють завихрення тільки tubolenze, які служать в низьких обертах... але насправді різниця не відчувається їх відсутність... сподіваюся, що було корисно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di kingsnake
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Et
    39
    Повідомлення
    110
    Citazione Спочатку Написав rdponline Visualizza Messaggio
    всім привіт я новий на форумі, але я можу принести мій досвід щодо цих колекторів...
    я своїм клієнтам даю колектор промивають ультразвукової очистки, я відкриваю і обмін ущільнення, що, будучи гумові rammollisce, і я ставлю силіконові. я закриваю всі різьбові з'єднання і mappo ебу, знявши egr swirl... запевняю вас, що відроджується, дихати краще двигуни, вони більш повні і рідини, падіння вниз не відчуває нічого, а тому, що у своїй гонці поршень всмоктує завжди одне і те ж кількість? повітря, створюють завихрення тільки tubolenze, які служать в низьких обертах... але насправді різниця не відчувається їх відсутність... сподіваюся, що було корисно
    ? правда, просто поставити 4 заглушки плавлення, шліфувальні,роз'єм, підключений до приводу і вперед, я досі задаюся питанням для чого вони потрібні, тому що дна не відчуває різниці ніякої.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Pi? всі питання викидів, по-моєму, з турбулентністю суміш горить краще і виробляє менше відходів.
    Різниця у врожайності ? невеликий, але, вимірюючи значення, слід зазначити, диму, різних...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    45
    вибачте, я новачок на форумі, але ця тема мене торкнеться безпосередньо, але існує програмне забезпечення, яке відключає swirl як Egr Dpf? Це потрібно зробити, щоб змусити в 2d? Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Egr і dpf-то, c e але swirl немає-тільки вручну
    Потужність і нічого без контролю

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    45
    я сподіваюся, що вони скоро спеціалізоване програмне забезпечення, то!!! Коли я не впевнений? що я роблю, я кажу, - стоп!!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав cerbino Visualizza Messaggio
    я сподіваюся, що вони скоро спеціалізоване програмне забезпечення, то!!! Коли я не впевнений? що я роблю, я кажу, - стоп!!
    ви не можете відчувати себе комфортно, навіть з sw.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di kingsnake
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Et
    39
    Повідомлення
    110
    Citazione Спочатку Написав cerbino Visualizza Messaggio
    Але що потрібно, щоб поставити на 0 карту в 2d?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав kingsnake Visualizza Messaggio
    Але що потрібно, щоб поставити на 0 карту в 2d?
    та що там хоче знайти карти swirl на різних диспетчерів ecu?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Стр. 13 з 22 PrimaПеред ... 31112131415 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •