Я думаю, що ви втратите MAF на малій швидкості? двигун
Я думаю, що ви втратите MAF на малій швидкості? двигун
всім привіт я новий на форумі, але я можу принести мій досвід щодо цих колекторів...
я своїм клієнтам даю колектор промивають ультразвукової очистки, я відкриваю і обмін ущільнення, що, будучи гумові rammollisce, і я ставлю силіконові. я закриваю всі різьбові з'єднання і mappo ебу, знявши egr swirl... запевняю вас, що відроджується, дихати краще двигуни, вони більш повні і рідини, падіння вниз не відчуває нічого, а тому, що у своїй гонці поршень всмоктує завжди одне і те ж кількість? повітря, створюють завихрення тільки tubolenze, які служать в низьких обертах... але насправді різниця не відчувається їх відсутність... сподіваюся, що було корисно
Pi? всі питання викидів, по-моєму, з турбулентністю суміш горить краще і виробляє менше відходів.
Різниця у врожайності ? невеликий, але, вимірюючи значення, слід зазначити, диму, різних...
вибачте, я новачок на форумі, але ця тема мене торкнеться безпосередньо, але існує програмне забезпечення, яке відключає swirl як Egr Dpf? Це потрібно зробити, щоб змусити в 2d? Дякую
Egr і dpf-то, c e але swirl немає-тільки вручну
Потужність і нічого без контролю
я сподіваюся, що вони скоро спеціалізоване програмне забезпечення, то!!! Коли я не впевнений? що я роблю, я кажу, - стоп!!