rifalla не добре цей mod
rifalla не добре цей mod
Ходив, краще змінити, або ? абсолютно неправильно? ? Потім я бачу, що багато роблять зміни в 2d, а не в табличній, тому я думаю, що я convine їх більше в два d , навіть простий факт, що машина повинна бути більш лінійною, як incrrmenti чи я помиляюся
Говорити.мій друг казав мені, що з карти, зроблені раніше була швидкість? максимальна-найвища може бути? ? За його словами, раніше робив більше 200, а тепер зупиняється в 200
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 09-01-2014 до 22:46
я переробив карту я сподіваюся, що це виходить краще, що ви думаєте ?? потім я хотів би знати, повинно бути добре зараз l гарячий старт ?? і, нарешті, мені вдалося знайти карту перетворення? я не знаю, якщо я можу змінити і що так заздалегідь спасибі сподіваюся на вашу допомогу
я намагався quest остання карта і йде жахливо, автомобіль зависає в 170 то йшло краще, що й колись, сподіваюся? у якийсь ваша порада для поліпшення
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 14-01-2014 до 22:43
E3c9c, у вас знижений ВР, може бути ? те, проблему.
Обмежувачі крутного моменту riguardali в 2D
Карту ED150 seconto себе, що
Вибачте, на e3c9c не буде нічого нового, так що не бачу проблеми. . Карту ed150 б мапу лямбда-зонда
що ніхто не може мені допомогти ? можливо, що машина зупиняється в 200, що я помиляюся ?? по-друге ви навіть на цій карті, стоїть обмеження в 200 км /год, чому? бачачи керівництво на форумі, я знайшов би в тому разі але я не впевнений, обмежувач на цю адресу 0FA880
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 14-01-2014 до 22:43
не знаю, звідки я витягнув e3c9c, помилка, що я мав на увазі ? у E3FA4, відрізки BP, в egr до нуля.
Карту Лямбда-потрібно опустити і не підняти, якщо кроком зменшити дизель.
привіт вибачте, я знала, привести до нуля egr, отже, не ставить в нуль ?? як повинні стояти ?? те що стосується карту лямбда я прочитав після того, як ходив зроблено в занепад, насправді в новій картці на даний момент я залишив оригінал, тепер хочу замість того, щоб зрозуміти, чи є ? як можна, як повинно бути зроблено, очевидно, читаючи навколо, я читав, що repporto повинен бути не більше 0,8 0,9 1 . цей звіт буде значення 1450, що відповідає 14,5 =1 або я помиляюся ???
у egr ? зроблено правильно, у вас неправильно тільки один біт, перший другого управління поверніть його оригінал, останній BP за адресою, що я тобі сказав вище, поверніть його орі.
Я сподіваюся, що ще не ясно з цією картинкою
erroreegr.JPG