Я не бачив карту, але x оцінки ? краще почекати, хто більше? експерт.
Я не бачив карту, але x оцінки ? краще почекати, хто більше? експерт.
Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив
Якщо ви, трапляється, дати їй погляд ви скажіть мені, якщо це те, що ви мали на увазі, щоб мапу повідомлено? Два лім iq були змінені, правильно?
У попередньому пості я вам відповів на питання, карту обдурив і ламба каже, що не потрібно змінювати, але якщо запит на педалі, цікаво, х, нм, і це x відповідає значення в мм3-й? вище, ніж в карту fumosit? я не обмежений у будь-якому випадку? Cos? роблю, не отримую збільшення мм3, чому? я збільшив час, але не на основі значення в мм3, що я думаю, але на основі вартості, обмежується карту ламба?
Limit, iq збільшується в піках де ? максимальна дальність, ви могли б також спробувати його cos? і робити журнал, однак X надати pi? у 80mm3 треба moddare інші обмежувачі, то в разі введіть + 80 слід дати трохи наперед, я можу сказати, що з 80mm3 машина v? непомітно, і ви навіть не потрібно торкатися час, зробіть що тільки можна скачати карту, що я написав, і спробуйте зробити її рівною, може бути, почавши з кроком 1500 об, увагу? що ? defappata і не плутайте mod fap з іншого.
Ок, між іншим, моя навіть не має fap. Йти по RE, але для defappare ви змінили один біт, про який йдеться в "edc16 давайте вчитися" або у вас використовується спеціальне програмне забезпечення? Принаймні, ви намагалися побачити, як поводиться машина з mod один біт defap? Кінець OT
Інші обмежувачі iq, якщо не помиляюся, ви говорили про двох інших вони вже є? значення вище 100, я не знаю, якщо ви riferivi ті, чи інші. Питання авансові платежі, я, здається, зрозумів, що soft буде змінюватись приблизно 1 градус, для? бути щирим ? що ще я навіть не дивився, хотів би знайти якесь обговорення-й? специфікація.
Я використовував "Раз" для defappare, і не ? один біт, але в деяких областях я правильно вручну.
Інші обмежувачі, ce ne, один на 100, один 110 і один на 83...аванси ? досить складно, і я теж st? намагаюся зрозуміти.
Мені не вистачає того, до 83, я знайшов 2 і 77, які, як ви бачили, я вже? збільшується, а 2 інших на 100, 110, що я залишив оригінальні.
Спробує? зробити деякі журнали в оригіналі, щоб побачити, як він поводиться зі змінами.
Я хотів спробувати зробити мод, приблизно в 80mm3, як вам порадив, щоб ви могли залишити оригінальні, так і час inj, що кількість? паливний inj. Просто щоб зрозуміти, як він веде себе з тільки ці зміни. Практично, змінюючи педаль, щоб дійти до цього порогу inj і різні обмежувачі, в тому числі ламба, може бути, cos? я можу, дайте мені ідею на практиці.
Те, 83 неси в 85 в команді, якщо ви хочете надати 80 (для мене хороші), то якщо ви хочете більше? звичайно, потрібно забрати...
Вчора я був р? тупо для обдування свічки і я не міг відповісти, але завдяки вашій пораді я знайшов цей обмежувач. Крім того, сьогодні я зробив "p"? журнал з оригінальним блоком управління, практично не впроваджує-й? у 70mm3, а потім пройти? ваш рада намагається отримати близько 80 і подивитися, як веде себе автомобіль. Я змінив розділ педалі, щоб спробувати отримати значення крутного моменту відноситься до 80mm3 в таблиці iq x nm (навіть трохи більше) так що вам не доведеться inrevenire про часу, що вони вже є? розширені для цього значення. Роблю тоді посилання на журнал повідомив маси повітря, виміряна я знизив значення в карту ламба близько 650, на, практично, коли значення маси повітря misuarta падає нижче цього порога було в реліз або на низьких обертах, просто щоб зрозуміти, якщо спрацьовує як обмежувач витрати дизельного палива, а потім, опустивши дані в таблиці має забезпечити збільшення припливу дизель. Обмежувачі iq активних (які повинні бути в три з те, що ви мені запропонували) я їх змінені піки пі? високі, а не те, по відношенню до педалі я змінив приблизно на 50%, залишивши але вихідні значення 0. Я сподіваюся, якусь пораду, тільки для тестування на дорозі карту.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 30-01-2014 до 00:02
Ви даєте мене красива рука, але я зрозумів, завтра спробує? карту з його журналу. Якщо я можу завтра ввечері я кладу журнал, просто, щоб зробити два висновки. Я не змінив ні часу, ні кількості? дизель, карту часу ? достатній для 80-х і зараз, я зможу, я не потраплю на це значення, щоб не доводилося редагувати. Безумовно, adeguer? ла-ламба, в кращому випадку там lavorer? в step.
Але, як логіка, карту педалі повинен бути, ніж карта iq x нм на 80\85, тому я думаю, що може залишити час орі.
Сьогодні я намагався карту змінюватися limi iq, як ти мені радив. Завдяки зображенню, яке він розмістив інший користувач в дискусії, яку ви мені порадили прочитати, я адекватний обмежувач iq. Від журналу вводиться приблизно 80mm3, я не думаю, що машина диму, і подачі мені подобається. Єдине сумнів ? для турбо, що вхід був тільки пік близько 1,69 бар, як правило, залишається на 1,50\1,60 бар. Я хотів зрозуміти з точки зору влади, що це значить додати 80mm3 і бути щирим, більше? що задоволений. Безумовно, не ? карта перетворилася з багатьох точок зору, але я радий, що я зрозумів, - звичайно, завдяки допомозі кількох, які я отримав. Я сподіваюся, що ще крім panterargento мені дає їх думку, щоб спробувати поліпшити мою мапу. Однак ****llo продуктивності я не буду нічого більше. Сьогодні я думав, іншим користувачам, які вводять в кількість? значно вище, ніж за 90 і більше, але з гідом балістичної ракетивони жадібні коней
Я сподіваюся, що деякі критики, ще раз спасибі.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 30-01-2014 до 00:04