autocom і launch відновлюють параметри впевнений, я використовую ці два метри на сед автомобілі
autocom і launch відновлюють параметри впевнений, я використовую ці два метри на сед автомобілі
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Kts немає
Ви Tecnomotor
ще велике спасибі сьогодні ввечері, що я, підпадають автомобілі seguir? ваші поради до листа...
сьогодні або повинен був rimandarla-за засмічення робочого.., коли-небудь, і коли занадто багато![]()
Тоді ви підкажіть з приводу цього Mazda 5..
Клієнт питає мене, s? можна було, перш ніж втручатися автомобіль спробувати поставити її,
через проблеми періодичного огляду Німецької..
і тому я йду, мій двоюрідний брат, який brain bee, ми робимо обнулення і 2 провести вимушених,
автомобіль приманки від різних пошкоджень і ок..
для curiosit? мій, я роблю читання ECU серійний col Півень,
і повертає мені файл з 1024 кб в найкоротші терміни, навантаження на програмне забезпечення, але не визнає,
руна докладаю, не введено в базу даних, чому? ви повинні перевірити його, перш ніж робити якийсь шкоду кому-то :
розмір і потрібне-1024 кб, якщо навантаження з winols я визнає...map3d немає, титану немає!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
файл ок,не я зробив ще в jtag..я зробив порівняння з моїм, і розмір, і правильно!!![]()
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
Розмір же в jtag, і якщо я правильно пам'ятаю, файл ліжко від послідовного ? ідентичний ліжко в jtag.
добре б знати,для? треба спробувати, якщо вони дорівнюють!!