Прочитано і написано з piasino в jtag, якщо ви використовуєте цей інструмент очей, плоский і перевернутий, за схемою для defap є не великі проблеми,відновити все, перш ніж покласти файл ****llo попелу і деградації масла
Прочитано і написано з piasino в jtag, якщо ви використовуєте цей інструмент очей, плоский і перевернутий, за схемою для defap є не великі проблеми,відновити все, перш ніж покласти файл ****llo попелу і деградації масла
Дякую, як завжди ви мені дали хороші info..
мені було цікаво, і я прошу вибачення, щоб не мати його, перш ніж вказати,
але Півень у вас були труднощі? з jtag або послідовний?
послідовний і немає...з jtag ще не пробували!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
не було проблем в послідовний з v53,якщо ви хочете, щоб вас резервної копії, ви навіть дупу!!![]()
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
підтверджую, jtag і роботи більше? комплекс, що ви втратите багато часу на пайку на платі,послідовний набагато раніше,а kess і pi? швидкий послідовний!!
перш ніж писати файл змінено скидання засмічення FAP з діагнозом ? важливо на ці автомобілі
інший, всі різноманітність існуючого програмного забезпечення, коли, ******* h і компанії красивої видаляють всю таблицю dtc, якщо тобі це не цікаво іди тихо
якщо ж ви хочете зберегти недоторканими, таблиця dtc і видаляти лише ті, які стосуються dpf можеш звернутися до професіонала
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
якщо ви не хочете рогне в майбутньому факти, зробити, файл, видаливши лише dtc, які служать
ЯКЩО ВИ НЕ ВПЕВНЕНІ ВІДКРИЙ