Я читала в іншій дискусії (renasse), що хтось використовує блок живлення, що поставляється в комплекті з галло,
не, і все ж ви його використовуєте?
Я півень, clonazzo, що досі він жодного разу мене не зрадили, і, що у нього не набір якихось джерела живлення, до якої я в парі той, який я від 2h походження електронного обладнання, стабільний фіксований 12,3 v, який ніколи не дав мені проблеми, кожен раз, коли я використовував.
Я їду, все, що від півня... для bdm та інші ecu раніше я завжди цю систему без проблем.
Eee до хочу сходити з розуму..
Ви також повинні знати, що ви повинні залишити позитивний Pin4 харчування і покласти під вимикач в Pin58,
і коли захисна каже, потрібно вимкнути і включити,
і як протокол, що ви використовуєте?
Bosch 1 мікро флеш-400 BootMode C167?
ugoboss навіть я або було більше? проблеми, коли або відкладені, блок живлення, що поставляється з півень,
вимикач дротовий на завод півня знімає харчування всі позитивні,
і, отже, також основний джерело живлення, блок керування, нам потрібно тільки вимкнути запалювання.. не всі ебу..
я до межі використання харчування півня для on off рамках, а не для живлення ECU ж..
ок, зрозумів я, але " я ніколи не мав проблем, і це, що я не розумію, в будь-якому випадку перше, що потрібно зробити і використовувати зовнішній блок живлення хороший, а не те півня або будь-інтерфейс, що як bdm або piasini, тому що мені вже довелося падіння напруги, галюцинації, і жодних проблем.
уго ---- президент A.E.P.
Також я думаю, що ви спочатку відключити flash і riprogrammarla. Іноді ви не можете зробити по-іншому