очі, які, як правило, будуючи свої rel? або датчики зусилля, і якщо він твердне кермове управління кривої не ? дуже приємний, на мій погляд, менше працюють ті rel? краще ?...
очі, які, як правило, будуючи свої rel? або датчики зусилля, і якщо він твердне кермове управління кривої не ? дуже приємний, на мій погляд, менше працюють ті rel? краще ?...
Але ? правда, що в автомобілях Fiat, як правило, не рекомендується використовувати-сіті, щоб уникнути sovrasforzo в підсилювач керма?
Я не включаю ніколи-Сіті, також чому? gi? нормальне рульове Велика крапка ? pi? що маневрена... і в будь-якому випадку з city активного відключається на високій швидкості
Але чому? зробити іп? жорсткий кермо ?
Я думаю, він хоче, щоб мати команду-й? тримач у швидкості?, як це відбувається на деяких авто у режимі? спорт або саморегулюючі системи, які виходять за рамки класичного підсилювач керма.
у direzionalit? рульовий не має нічого спільного з твердістю ...... або , краще сказати, direzionalit? ? звіт про / обертання (наприклад, від упору до упору кермо пу? зробити 3 кола , ? більш спрямований порівняно з одним, що він вчиняє 4)
часто зміна твердості не змінюється відношення рульового колеса, але тільки сила його привід ...... так що якщо коробка водіння від 4 кола буде важкою, завжди залишається коробка, керівництво від 4 кола .... в принципі залишається тією ж погане почуття водіння.... (враження їздити на автобусі)![]()