Сторінка 2 з 7 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 63

Обговорення: Проблема читання edc15c7

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    наскільки я зрозумів, навколо повинно бути зроблено в boot враховуючи, що якщо не розблокує ключ не читає у школі. Але, що протокол краще використовувати??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    В той же час я вивчав трохи навколо мережі. Він ебу не назад до школи, якщо не вимкнути eeprom... без якого key code відповідати на запити читання і запису, навіть у човен.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    В той же час я вивчав трохи навколо мережі. Він ебу не назад до школи, якщо не вимкнути eeprom... без якого key code відповідати на запити читання і запису, навіть у човен.
    вибачте, це блок управління, його можна прочитати і написати в трьох способів, дуже простий,послідовний, туристичне вам необхідно зняти або scodificare eprom, я з програмістом, x-flash, видаливши flash ch? було б am 29f400.......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Зніміть flasch зробити раніше!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    Я в boot у мене зроблені 5-6, не знімаючи e2p, інакше не буде вам коштувати нічого у фотографії, і те, що в папці півень називається edc15c7 hiunday

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    - На столі нічого не робити, не знімаючи eprom, навіть у човен.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    Я не хотів би наполягати, але дивіться, якщо процедуру ви робите це добре, тому що якщо ви помилитеся спосіб і час, щоб зняти провід маси читання не вийде ніколи, тому що ви не виявляє система в boot тоді я прийшов у момент, коли ви на удари головою dissaldala

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    це екю, і це maccchina??? код вимикається, коли ви йдете, щоб його прочитати??
    якщо не видалиш e2p не читайте!!
    Привіт,
    У мене проблема з edc15c17 стилуса 115cv. На практиці я scodificare на flash, для? я не можу це читати ні під автомобіль, ні навіть у школі. Півень змушує мене ecuid і все інше, і в момент читаю, мені помилку. Ж помилку, як з gallo1,gallo2 і mpps. Можливо, я пропускаю щось, або може бути маршрут??

Грассі.
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Як писав раніше в ecu ? на іншій машині зібрати на це проблеми на педаль акселератора, і тому я не можу його прочитати, якщо не dissaldando eprom, побачив, що не відкриє, якщо немає черги басейн.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Як писав раніше в ecu ? на іншій машині зібрати на це проблеми на педаль акселератора, і тому я не можу його прочитати, якщо не dissaldando eprom, побачив, що не відкриє, якщо немає черги басейн.
    і що ви чекаєте в dissaldarla, це займе 30 секунд, і в цей час було вже прочитано і написано.
    уго ---- президент A.E.P.

Сторінка 2 з 7 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •