Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31-40 з 46

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    30
    Citazione Спочатку Написав giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    все залежить від вашої ступеня підготовки, якщо ви знайомі з заваркою, можна переходити на мікро -, але якби не ви ніколи не робили я тобі не рекомендую вам тільки шкоду, так що вибір залишається за вами, що судиш виходячи з вашого знайомі, щодо читання і запису я бачу, як те, що можливо якби не ви ніколи не робили з невеликою допомогою від колег з форуму, ти не міг би, звичайно, тіла, повинен бути дизель, як ваша, і приблизно такий, навіть рік виготовлення, якщо перебуваєте з вашим же кодом і перейти безпечно, в кінці кінців ви повинні тільки пройти e2p мікро або код ключів завжди залежить від того, що ви хочете зробити, сподіваюся це було корисно для вас, щодо вашої проблеми, ви вже? пробував активувати з діагнозом?
    З приводу діагностики
    Зроблено і плювати на все, бо я напруга lampeggiantecla стоїш? на контакті двох невикористані

Мій же код тіла? Де я визначаю є різні позначення, зроблені з номерами

але це e2p буде інший eprom, яка не має нічого спільного з чіпом motorola oe' l одне і те ж??
    крім того, всередині цієї e2p, що і зміст, і як мені це читати???.... з упа??
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 12-01-2014 до 17:59

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    rileggiti мого втручання, ви знайдете відповіді на всі питання, як мені здається, те, що вона написана ясно, що e2p ? містяться в мікро!
    кількість програмного забезпечення ? виписана в боді просто отримати код і ви зробіть пошук!
    останнє, що я не казав я тобі, що ставити діагноз! я тобі сказав, щоб активувати стрілку з діагностики! якщо можливо, читайте, що вам пишуть
    ne доходів щось.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    30
    Citazione Спочатку Написав giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    rileggiti мого втручання, ви знайдете відповіді на всі питання, як мені здається, те, що вона написана ясно, що e2p ? містяться в мікро!
    кількість програмного забезпечення ? виписана в боді просто отримати код і ви зробіть пошук!
    останнє, що я не казав я тобі, що ставити діагноз! я тобі сказав, щоб активувати стрілку з діагностики! якщо можливо, читайте, що вам пишуть
    ne доходів щось.
    здрастуйте, йосип команду, діагноз я вже? зробив, і нічого, помилка, коли я запускаю тест висвітлює збоку і спереду, а ззаду немає
    повторюю, я напруга, миготіння на pin 2 невикористані випробування безпосередньо на тіло з роз'єм від'єднано, коли ти мені написав сьогодні вранці я вже перевстановив тіла на автомобілі діагноз risalgo в це програмне забезпечення.
    потім я йду в руїнах, і я намагаюся, боді-версії програмного забезпечення 09861010049 і я тихо йду?(вибач, коли я писав код тіла прямо зараз програмне забезпечення.

чи можете ви дати мені підтвердження?

Номер креслення FIAT: 51711429000
    Кількість Обладнання: 01861080079
    Версія Обладнання: 00
    Кількість Програмне Забезпечення: 09861010049
    Версія Програмного Забезпечення: 0306
    Номер офіційного затвердження: 000033
    Дата програмування: 12/02/2002

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    be я сказав, код органу, який йде добре, і після або сказав код програми для більшої сумісності? я сподіваюся, що це роз'яснення підходить тільки для іп? точні дослідження, і не для якоїсь puntualizzazione, як правило, теж добре, тільки код обладнання, збіг 100%, навіть з програми, але у мене встановлений також з апаратними та програмними різні машини і прикріплені, в якості основи візьми body від бійні і спробуйте його так, як ? ви повинні працювати всі, за винятком, звичайно, ключ дистанційного управління, і іммо, і ви буде блимати рамки через проксі, але принаймні можна перевірити, якщо все працює після цього ви можете перейти до наступного кроку, який ви виберете в залежності від ваших потреб і здібностей.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    30
    немає спокійної Йосипа ? що я новачок просто мало, щоб йти в замішання .
    Я хотів запитати, так як я вчуся, навіть для перепризначення УПА тому, навіть в цьому випадку?
    якщо б ви і він сумісний з ecm titanium?

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    упа не йде на цю роботу, так як ваш мікропроцесор і безпеки, ви хочете, щоб xprog або переміщенні мікро -, ecm ? програмне забезпечення для відображення і не має нічого спільного з вашою проблемою

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    119
    Привіт, хлопці, хтось пу? мені, якщо боді-комп'ютер № 51781759 Fiat Grande Punto (199) 1,2 8v 2006 рік сумісна з тією, що встановлюється на модель наступної EVO. Колір змінюється і змінюються цифри. або якщо ви знаєте який інший номер сумісна, так як оригіналу я не вважаю його використовував.
    Дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав gcmotor Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці, хтось пу? мені, якщо боді-комп'ютер № 51781759 Fiat Grande Punto (199) 1,2 8v 2006 рік сумісна з тією, що встановлюється на модель наступної EVO. Колір змінюється і змінюються цифри. або якщо ви знаєте який інший номер сумісна, так як оригіналу я не вважаю його використовував.
    Дякую
    ви, здається, право обговорення, щоб поставити це питання? ви говорите, alfa 147, а не fiat grande punto

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    173
    Не було б більше? просто поставити два дроти, що йдуть на переднього стрілка та сторони працюють і дають задню?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    119
    Прошу вибачення, говорячи про боді-комп'ютер.. Відкриваю обговорення в бік

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення