то відкритий, або, вірніше, знайшов спосіб видалити recovery turbo:просто від'єднати акумулятор на хвилину і все знову ок....проклятий....
а як завжди....спасибі вам усім, хто брав участь.....гарний суботній вечір
то відкритий, або, вірніше, знайшов спосіб видалити recovery turbo:просто від'єднати акумулятор на хвилину і все знову ок....проклятий....
а як завжди....спасибі вам усім, хто брав участь.....гарний суботній вечір
добре x t? ch? ви вирішили....вдень у суботу ввечері..
ці машини відомі, щоб ці проблеми відновлення turbo після внесення даних ecu,взяли ori платити,відредаговано і написано так, щоб мій досвід boot mode читання,редагування та запис.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Все добре, що добре закінчується![]()
![]()
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
насправді я був цапом-відбувайлом.....бачив ficilt? операції я повинен був відкрити і завантажити....
тепер ви повинні вивчити трохи цю карту, зрозуміти, що ж він...зрозуміти зміни, і знати, чи є із за драйверів....навіть якщо я не очікую дуже....я просто хочу зрозуміти, як дати йому пі? тяга 6 встановлена....видно, що просто трохи рости, і лайно під....вона навіть не може тримати 100км/год
я risolvevo з діагнозом, після запису змінено, поїхав до діагноз, і я робив скидання помилок, навіть якщо не ce n були, і все повертався до normalit
я пробував з діагнозом і мені не давав помилки, але я робив, а скидання....але нада...тільки з віддаленням від акумулятора ? туди...
привіт, хлопці, у мене проблема з тим же ecu 600 smart мого друга, а не пу? читати.
з самого початку, що я не знаю, що обладнання має, тому що він говорить мені, що читає тільки код.
що ми можемо зробити? читати цей ecu? якщо я даю ідентифікатор ебу мені провести цей файл орі бачив, що я не можу отримати його тут, чому? я не досягла msg? спасибі всім, добрий вечір
йдете проти правил!!!
Що таке заєць? Кролик Abarth