Стр. 5 з 8 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 80
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Citazione Спочатку Написав GPoint Visualizza Messaggio
    До речі, мені є вже? стороною, для? як я вже говорив, я "люблю витрачати" часу на моїй машині. Тому, для безпеки, на картинках все видно? карту онлайн-служби, враховуючи, що ? зроблені експертами галузі, і я впевнений, що я не дар? ніколи ніяких проблем, але продовжувати? змінити мапу TEST01, що я почав (і розвинена, завдяки, головним чином, в munro), щоб побачити, як веде себе автомобіль. Особистого задоволення

X манро

2 інших обмежувачів, будучи 10000 залишають золотих, так що якщо хочете зробити тест з шипами на педаль 450nm близько 90mm3, я просто розблокувати обмежувач потягнувши лінії в те значення 90mm3 і коригувати lamda. Час до 80mm3 потім я піднявся стовпця і переробив значення 80, як якщо б вони були 100. Щоб отримати час для 90mm3 я думаю, налаштування ecu, використовуючи 2 колонки, чи я помиляюся?
    Так, так, ви добре зробили, і ? просто намагався дізнатися, повторюю, це був тільки рада
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    я не думаю, що ви помиляєтеся, якщо ти працював у колонці, що відноситься до 80mm3 в 100mm3....
    я думаю, що ecu interpoli два стовпці, щоб надати вам 90mm3....
    у будь-якому випадку питати хто це? більше мене....
    Я намагався розробити карту TEST02, слідуючи вказівкам, що я зрозумів досі. У мене залишилися лише кілька сумнівів, два обмежувача iq я їх збільшуються без потягніть пряму лінію, і я думаю, що я міг би встановити їх навіть в 90-х, проте, слідуючи вихідної кривої? я питаю, чому? з ecm t не можу знайти опорні точки для цієї таблиці. Часом я їх нарощувати і замість значення 80 я ввів такі значення, як якщо б вони були 100, але я не розумію як ecu вибрати значення, якщо індексів для таблиці зупиняються до 80. У будь-якому випадку я вважаю, що це пі? також правильно в цьому випадку розрахувати останній стовпець вихідної (80) послідовно, те, що нав'язується, як дизель. Cio? якщо я вимагаю пара для 90mm3 макс, я можу встановити останній стовпець tinj з часом збігаються на 90?

Я намагався налаштувати ламба їм, на вимогу педалі, але я не упевнений, що зробив добре.
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 12-01-2014 до 10:29

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Щоб надати точно, що ви хочете, ви повинні зробити карту перевірив, і не обдурив, як ви робите...тоді, я думаю, що якщо доторкнеться час не слід торкатися лямбда...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав panterargento Visualizza Messaggio
    Щоб надати точно, що ви хочете, ви повинні зробити карту перевірив, і не обдурив, як ви робите...тоді, я думаю, що якщо доторкнеться час не слід торкатися лямбда...
    Тоді на підставі того, що ви говорите, я зовсім втратили, вибачте, як ви повідомите карту? Де робиш?

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Не ? що ви втратили, можливо, у вас є p? переплутав речі..***** unque він часто говорить карту порадили? по-моєму, ви повинні озброїти себе, і терпіння, і почати читати якісь теми, які ви elencher?, і ви побачите, що, безсумнівно, ви зможете зрозуміти, дуже.
    Я рекомендую не читати обговорення, в met?...повторюю munisciti терпіння.
    Перша посилання ? саме моєї машини, де користувач змусило мене зрозуміти, як багато...

1- http://www.professionalchiptuning.ne...-rimozione-DPF
    2- http://www.professionalchiptuning.ne...ne-SI-NO-FORSE
    3- http://www.professionalchiptuning.ne...ti-su-edc16c39
    4- http://www.professionalchiptuning.ne...ante+iniettata
    5- http://www.professionalchiptuning.ne...avo-1-9-120-cv

Для того, щоб повідомити карту потрібно діяти на BP (breakpoint), які зазвичай знаходяться за вказаною карті.
    Я поставлю на карту defappata (повідомлено), що я зробив, щоб надати 80mm3, не приймайте це за "довіряти" 100%, чому? я теж st? вчуся, scorrila в 2d добре до і після карти передоплати, VGT, турбо-і залізничних, і ви зрозумієте...
    Ах, я забув, з кроком починаються від 2500 оборотів, чому? якщо пологи + під мене проблеми вібрації маховика, але це ? проблема моєї машини, а потім чому? я люблю тільки її протягнути, і я вам повинен сказати, що все 80mm3 йде досить добре.
    Сподіваюся це допомогло.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Спасибі panterargento, але як і раніше не можу скачати вкладення, в будь-якому випадку я ціную жест . Навіть якщо те, що ти написав, я б chiarirmi сумніву, важливо. Перед кожною карті, як ти це зробив, зверніть увагу, чи є значення inreressanti сумніви, що я насправді, як повідомляється, індекси, таблиці, якщо вони завжди ті, як це робить ecu використовувати їх для певного значення поза масштабу?!?! Тепер я ? pi? зрозуміло.

Вам цікаво, останнє, що я заплутався в читаннях, що ти мені порадив ,, перш, ніж я вам написав, що якщо ви зміните карту час я не повинен торкатися карту лямбда. Але якщо значення в карту лямбда-раніше розраховані на iq pi? низький, як і в момент, коли я вимагаю-й? дизель не повинен проінформувати карту лямбда-вирази нових значень, в іншому випадку я перегородив справа? запит?

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Чому? з часом виросли обману ебу, роблячи залишатися форсунок відкриті для pi? час cos? дати пі? дизель і зірвати роботу лямбда, що не можуть більше? керувати добре все це ? те, що я міг зрозуміти, можливо, чекаємо, що хтось пі? фахівець, який може пояснити краще, але я думаю, що речовина є.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Я забув, що у разі, якщо карту повідомлено, наявність лямбда-стають обмежувачами, і в цей момент треба бути розрахована l' AFR, і, відповідно, змінювати їх.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Я читав обговорення, рекомендації, сподіваюся, вони призначені просто, щоб зрозуміти логіку повідомити карту. Я намагався зробити деякі зміни, але, будучи не дуже впевнений у тому, що діяли, не знаю, якщо карту, як це я міг би спробувати його, чи буде шкідливим. Мій намір ? прибути приблизно в 85mm3 і подивитися, як поводиться машина, як у продуктивності, що і витрата палива, але як я вже казав, не в змозі оцінити якість? (також надійність? у часі) цих змін, маючи дуже мало досвіду роботи.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 14-01-2014 до 23:10

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Я не бачив карту, але x оцінки ? краще почекати, хто більше? експерт.

Стр. 5 з 8 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •