Сторінка 4 з 8 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40-80
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    але в чому? базові карти? може бути, ви маєте на увазі нм>iq?? якщо ви вважаєте, він не зрозумів навіть логіки роботи ecu...все починається із запиту в парі, що ви робите з педаллю і відносної карту....через різні інші карти і коригування ecu v? вибирають собі кількість палива потрібне для тебе, щоб мати дату, крутний момент і потужність....
    потім карту нм>iq використовується ебу, щоб перетворити значення в парі в дизель-потім йти і вибирати кількість дизельного палива, яке згідно вводити в карту час...
    Не було повідомлено ні карту, зокрема, я висловив погано, коли я написав "з допомогою базової карти можна побачити збільшення правильні", щоб спробувати зрозуміти той крок, який ти мені пояснив на власному прикладі "iq і крутний момент, якщо ви подивитеся на карту, нм>iq ви побачите, що для 500nm вживають(теоретично) 100mm3 дизельного палива...
    тому, 1mm3 дизельного палива у 5нм крутного моменту...". Тому, якщо на карту педаль певної кількості оборотів в хвилину < x+10% крутний момент, і це значення крутного моменту залишається в масштабі карти iq\нм не повинен обов'язково знизити, в тій же промові, карту часів. Якщо запит на дизельне паливо, не перевищує значень, зазначених у таблиці ? необхідно знизити. Я помиляюся?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ідеально підходить..ти все зрозумів....
    на осі часу у вас вже максимальний iq, що якщо я правильно пам'ятаю, повинно бути 85mm3...
    тому, якщо вам не потрібно більше 85mm3 дизельного палива не повинні стосуватися ne карту нм на iq ne карту часів...
    зробіть карту і потім, щоб побачити, якщо введіть насправді, як запит на карту за журнал...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    ідеально підходить..ти все зрозумів....
    на осі часу у вас вже максимальний iq, що якщо я правильно пам'ятаю, повинно бути 85mm3...
    тому, якщо вам не потрібно більше 85mm3 дизельного палива не повинні стосуватися ne карту нм на iq ne карту часів...
    зробіть карту і потім, щоб побачити, якщо введіть насправді, як запит на карту за журнал...
    Все зрозумів ? у parolone ВЕЛИЧЕЗНИЙ

Користуюся вашої доступності? щоб запитати кілька речей, карту лямбда обмежує дизельного палива у разі, якщо співвідношення AFR не правильно? Якщо ? cos? ? необхідно відредагувати його в будь-якому випадку або, наприклад, якщо збільшення значення iq і повітря введена (так що я думаю, збільшуючи турбо) при цьому зберегти те ж співвідношення в таблиці я можу не змінювати?

Я не знаю, якщо я не пояснив...

PS мунро ще раз спасибі, моя ? pi? curiosit?. Не ? моя професія, я роблю зовсім інше і обмін автомобілів кожні 10 років, і мені подобається "знати" те, що гвідо але між ступінчастий, а інший я забув багато речей. мій старий Браво JTD105 була зовсім іншою. Я завжди віддаю перевагу звернутися до кого-то галузі, щоб зробити карту la curiosit? вчитися ? сильний

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    я забув... мапу час має масштаб до 80, якщо я правильно пам'ятаю.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    gpoint карту лямбды ? карта обмеження дизель, щоб не дати "палити" двигун....
    всі ефекти ? карта "обмеження куріння"...
    в осі мають обертів двигуна і кількості? повітря, повітря у maf(датчик витрати повітря), мг.....
    описи ця карта працює в співвідношенні afr-lambda....cio? де 1 ? afr стехиометрической дизеля складає 14,5 до 1, що означає, що, наприклад, ваш двигун всмоктує 600 мг повітря, ecu дотримуватися режиму лямбда-1 знає, що за ті 600 мг повітря, 14,5 частини будуть повітря і 1 частина палива (600/14,5=41,37 мг дизельного палива, яке треба вприснути....увагу я написав мг, які мг...ecu вашого автомобіля працює в мм3 потім потрібно конвертувати в мг / мм3..., то зроби 600/14,5/0,85=48,6mm3.....де 0,85 ? коефіцієнт перетворення, в залежності від щільності? дизель від модульного? вага до обсяг....
    це ви розумієте,я думаю,що лямбда більше 1 відповідає afr більше "худий" 14,5...значення менше 1 afr більше "жирних" 14,5...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    gpoint карту лямбды ? карта обмеження дизель, щоб не дати "палити" двигун....
    всі ефекти ? карта "обмеження куріння"...
    в осі мають обертів двигуна і кількості? повітря, повітря у maf(датчик витрати повітря), мг.....
    описи ця карта працює в співвідношенні afr-lambda....cio? де 1 ? afr стехиометрической дизеля складає 14,5 до 1, що означає, що, наприклад, ваш двигун всмоктує 600 мг повітря, ecu дотримуватися режиму лямбда-1 знає, що за ті 600 мг повітря, 14,5 частини будуть повітря і 1 частина палива (600/14,5=41,37 мг дизельного палива, яке треба вприснути....увагу я написав мг, які мг...ecu вашого автомобіля працює в мм3 потім потрібно конвертувати в мг / мм3..., то зроби 600/14,5/0,85=48,6mm3.....де 0,85 ? коефіцієнт перетворення, в залежності від щільності? дизель від модульного? вага до обсяг....
    це ви розумієте,я думаю,що лямбда більше 1 відповідає afr більше "худий" 14,5...значення менше 1 afr більше "жирних" 14,5...
    Без слів.... ви з цим впоратися? статуя у вітальні мого будинку

Я читав на інше обговорення користувача з 147 120cv, що відкриваючи обмежувачі iq вистачило б втрутитися на картах, педалі, карти часів у разі, якщо віджати всі 80mm3 (так як шкала доходить до 80), у карті справа? дизель не потрібно, чому? відкриваючи обмежувачі ? gi? сходження 100mm3, карти ламба та обмежувачі крутного моменту. Враховуючи, що читання значень карти педаль оригіналі є піки близько 390nm, отже, буде встановлено близько 80mm3 максимум. Я помиляюся?

Якщо я сказав щось розумне в моїх подальших сумніву, є карти обмежувачі iq, допомагаючи з інших потоків, думаю, що я спробував знайти все, і 4, і 2 з них мають значення, що йде сходження від 7700 до gi? а 2 інших мають прямої лінії до 10000. ці значення виражають межі iq у масштабі? cio? 7700 відповідають 77mm3? Якщо б, а що це я не зрозумів, як редагувати, 2 обмеження 10000, я думаю-й? що регулюється, якщо я не буду перевищувати це значення в мм3, а для інших-2, зроблені пила не знаю, якщо збільшити його в percentale або тягнути прямій лінії. Я не знаю, якщо я добре пояснив мої сумніви.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    і все правильно...в частині невелике уточнення 390/5=78mm3.....80mm3x5=400nm....
    мова обмежувачі, встановлені в 77mm3 ти там...тягне прямої лінії в 80mm3 і стоп..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Якщо хочете ради-зверніться до онлайн-службі форуму, що вони професіонали, то на що ви починаєте вивчати щось, і тоді, можливо, почнете робити які-небудь зміни імені вашому, але, принаймні, cos? почніть з хорошою бази.
    Повторюю ? просто порада.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 11-01-2014 до 11:54
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав panterargento Visualizza Messaggio
    Якщо хочете ради-зверніться до онлайн-службі форуму, що вони професіонали, то на що ви починаєте вивчати щось, і тоді, можливо, почнете робити які-небудь зміни імені вашому, але, принаймні, cos? почніть з хорошою бази.
    Повторюю ? просто порада.
    До речі, мені є вже? стороною, для? як я вже говорив, я "люблю витрачати" часу на моїй машині. Тому, для безпеки, на картинках все видно? карту онлайн-служби, враховуючи, що ? зроблені експертами галузі, і я впевнений, що я не дар? ніколи ніяких проблем, але продовжувати? змінити мапу TEST01, що я почав (і розвинена, завдяки, головним чином, в munro), щоб побачити, як веде себе автомобіль. Особистого задоволення

X манро

2 інших обмежувачів, будучи 10000 залишають золотих, так що якщо хочете зробити тест з шипами на педаль 450nm близько 90mm3, я просто розблокувати обмежувач потягнувши лінії в те значення 90mm3 і коригувати lamda. Час до 80mm3 потім я піднявся стовпця і переробив значення 80, як якщо б вони були 100. Щоб отримати час для 90mm3 я думаю, налаштування ecu, використовуючи 2 колонки, чи я помиляюся?
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 11-01-2014 до 11:55

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я не думаю, що ви помиляєтеся, якщо ти працював у колонці, що відноситься до 80mm3 в 100mm3....
    я думаю, що ecu interpoli два стовпці, щоб надати вам 90mm3....
    у будь-якому випадку питати хто це? більше мене....

Сторінка 4 з 8 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •