замінити в тому сенсі, що візьми в руїнах за 50 євро, і потім кроки, зміст e2p micro
це рішення, за мінімальною ціною і в тому ,завжди через наші пальці, що, що тіла в хорошому стані .
ну одна справа просто має всередині чіп motorola мого тіла, або треба дивитися щось ще?
переміщення вмісту планується отпаять чіп motorola мого тіла і поклав його на те, оговтався від бійні?
яке обладнання потрібно, щоб зробити копію?
на демонтажні та олов'яний припій , або гарячого повітря????? якщо ви вирішите перемістити чіп
upa/x-prog + станції гаряче повітря!!![]()
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
тому, якщо переходжу тільки motorola просто станція гарячого повітря правильно, не вдаючись до
УПА ?
але тіло, оговтався від бійні, просто майте на мій же motorola, який вирішив via чи треба дивитися ще?
хтось писав, що в районі реле' синім я не можу знайти те, чим повинен бути, але я бачу, що все ок-контрольований об'єктив, як ви можете побачити, здавалося б все зварене, як я можу зрозуміти це, здається, все, що фіксується
ПОДИВИТИСЯ ВКЛАДЕННЯ
IMG_20140109_191112.jpg
все залежить від вашої ступеня підготовки, якщо ви знайомі з заваркою, можна переходити на мікро -, але якби не ви ніколи не робили я тобі не рекомендую вам тільки шкоду, так що вибір залишається за вами, що судиш виходячи з вашого знайомі, щодо читання і запису я бачу, як те, що можливо якби не ви ніколи не робили з невеликою допомогою від колег з форуму, ти не міг би, звичайно, тіла, повинен бути дизель, як ваша, і приблизно такий, навіть рік виготовлення, якщо перебуваєте з вашим же кодом і перейти безпечно, в кінці кінців ви повинні тільки пройти e2p мікро або код ключів завжди залежить від того, що ви хочете зробити, сподіваюся це було корисно для вас, щодо вашої проблеми, ви вже? пробував активувати з діагнозом?