наскільки я зрозумів, навколо повинно бути зроблено в boot враховуючи, що якщо не розблокує ключ не читає у школі. Але, що протокол краще використовувати??
наскільки я зрозумів, навколо повинно бути зроблено в boot враховуючи, що якщо не розблокує ключ не читає у школі. Але, що протокол краще використовувати??
В той же час я вивчав трохи навколо мережі. Він ебу не назад до школи, якщо не вимкнути eeprom... без якого key code відповідати на запити читання і запису, навіть у човен.
Зніміть flasch зробити раніше!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
Я в boot у мене зроблені 5-6, не знімаючи e2p, інакше не буде вам коштувати нічого у фотографії, і те, що в папці півень називається edc15c7 hiunday
- На столі нічого не робити, не знімаючи eprom, навіть у човен.
Я не хотів би наполягати, але дивіться, якщо процедуру ви робите це добре, тому що якщо ви помилитеся спосіб і час, щоб зняти провід маси читання не вийде ніколи, тому що ви не виявляє система в boot тоді я прийшов у момент, коли ви на удари головою dissaldala
Як писав раніше в ecu ? на іншій машині зібрати на це проблеми на педаль акселератора, і тому я не можу його прочитати, якщо не dissaldando eprom, побачив, що не відкриє, якщо немає черги басейн.