ваше читання і' неправильно, якщо навантаження в titan не знайти навіть дані від блоку управління, ви знайдете повний архів scodificare в e2prom і переписати його.
ваше читання і' неправильно, якщо навантаження в titan не знайти навіть дані від блоку управління, ви знайдете повний архів scodificare в e2prom і переписати його.
уго ---- президент A.E.P.
той факт, що тут не знайшов драйвер, я, пов'язаний з тим, що я був відсутній той водій, а я помітив, що навіть впк ? погано читаємо, xk? в резервної копії, що я знайшов ? 516 то мій ? 513, для fap добре працює carsoft fap dpf на qst авто? мені ? здавалося, що тут стосується dtc, а файли, які я відправив всі орі.
нехай dpf, в цей час, перш ніж вирішите в рух, потрібне повне резервне копіювання, те, що вас у курсі, ви не вистачає e2prom, потім зробіть scodifica часткової і повторити все в bdm.
hotrovato eeprom я scodificata, але для flash я неправильний розмір...
тому що це неправильно
спасибі всім, я розібрався, на практиці, я давав, що впк був величини неправильною, то я тонко 512 і все ? добре, зрештою, був мікрофон і flash корумпованою, e2p було добре, насправді, коли я спочатку написав e2p знайдені в мережі автомобіль заводився,? мені залишалося сигнальна лампа уприскування блимає, індикатор зазвичай згасає, залишаючи машину на 3000 оборотів в хвилину, але не помер, і дав мені помилку кодування форсунок, я переписала e2p, що я прочитала, я і ? все йшло добре....
я радий, що ви розібралися, але в цей момент побачив, що ми не далеко, я хотів би знати, хто буде хлопця, що тому за 50€, тому що якщо вони працюють з mpps і carsoft, то навіть безкоштовно бачив результат, який не працює, і ризик залишити ходьби власник, але якщо це професіонал, я бачу мені важко сти цін.
ps бачив, що потрібно back up наступного разу відкрийте тему в розділі костюми.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
є 2 з моїх зон, які роблять вигідні ціни, один я знаю, хто ?, мене ? було сказано клієнта, коли я йому сказав ціни сказав мені, сказав мені, що одне це робить їх набагато менше, а якщо бачать їх, зрештою в майстерні не ставимо на блоки, ми пропонуємо послуги тих, хто хоче бути там йде хто все що там хочете залишитися нічого...
будь ласка, зрозуміти кілька речей.перша і чому? ви пішли, щоб змінити mic, що тут я все зрозуміла.другий і про те, що програмне забезпечення carsoft не працює? я добрався, щоб спробувати кілька разів, щоб випробування і працює sar? щастя?