Не ? те, що ти залишив якийсь маленький кулька олова, який торкнувся і створив кілька коротких?
Не ? те, що ти залишив якийсь маленький кулька олова, який торкнувся і створив кілька коротких?
Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини
я не використовував ставок
У припаяти опір? Однак дозвольте мені, будь ласка, відкрити коробку relais в моторному відсіку і guardagli всередині або спробуйте замінити його, якщо він у вас використовується і доказ, я зробив це ділити один йде уранці по телефону з хлопцем, що він сходить з розуму від двох днів з ваші недоліки, ви побачите, що ? повне оксиду
спробуйте з іншого ecu, і це випробування 9!!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
У цих випадках слід туди, куди ви хочете, і переконайтеся, роботи..
cio? зробіть всі процедури, що робили, навпаки, у спокої і lucidit?...
там пу? бути помилка в будь-якій частині
контактний скласти в розетку, кілька коротких в рамках ECU etc.etc.
намагається звернути інжектор, не v? щоб побачити s? і проблема його, чи завод, або ЕКЮ,
Я зробив все те, що ви сказали! Перевірив проводку, форсунки перевірені на стенді, і коди ima нові.
Сьогодні вранці чарівним автомобіль працює відмінно. Будуть молитви ніч
Я тільки сподіваюся, що вона триває.
Але мені було б цікаво з'ясувати, що сталося. Я помітив, що в рамках доступу відчував командувати інжектор
В рамках включений у вас тиск в магістралі rail і, отже, не відкривається навіть інжектор. Просто збуджує котушку інжектора, відкривши повернення інжектора ж, але не в змозі підняти шипами з-за преднатяга пружини