Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 46
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    30

бортовий комп'ютер alfa 147 jtd 140cv спробуйте туристичне зі стрілками ззаду справа

Привіт всім, після численних випробувань зроблені зворотний зв'язок, на мій бортовий комп'ютер вихід, який включає напруга, стрілка права задня і' (роз'єм А PIN-3) не викидає напруга на його привід випадково, помилково, я збираюся торкнутися правої лампи тест на (роз'єм А pin-2) і відомих lampaggiare світильник, що б мені не довелося чекати на (роз'єм А PIN-3), що схема підключення не повинна мати ні одна функція включена, у самому справі, навіть на вилку не є провідний яких-яких проводів .
    Тепер моє питання, і я зміг спробувати туристичне боді комп'ютер дає фіксований напруга (12В) на роз'єм F, поклавши маса (КОНТАКТ 10 роз'єму C) і (8 PIN роз'єм D) і, імітуючи натискання стрілки вправо, потім покласти масу на (30 PIN роз'єм B) для отримання нескінченних впевненості?
    якщо це так, і ви можете отримати схема бортового комп'ютера, щоб знайти, де я відхиляє напруга на контакті 2?в якості альтернативи у вас є інші рішення?
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Випробування на лавці я бачу, p? важко, не могли б ви спробувати, якщо на панелі приладів у вас немає відмови-ви можете підключатися до гілки стрілки, бічний передній або розділяє лінії cn відповідні діоди.. ви пробували відкрити тіло, щоб перевірити continuit? траси, і якщо існує якийсь контакт, лабільні переробляти??
    Терпіння і чеснота сильних..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    30
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    Випробування на лавці я бачу, p? важко, не могли б ви спробувати, якщо на панелі приладів у вас немає відмови-ви можете підключатися до гілки стрілки, бічний передній або розділяє лінії cn відповідні діоди.. ви пробували відкрити тіло, щоб перевірити continuit? траси, і якщо існує якийсь контакт, лабільні переробляти??
    ви тіло, і переді мною вже відкрито з об'єктивом я дивлюся навколо, щоб побачити, якщо я знаходжу щось пошкоджено, але в подальшій ланцюга і, як божевільний, без схеми . і чи можна знайти де-небудь?

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Схеми внутрішнього і складно знайти.. погано, що йде через міст від pin2 на pin3 внутрішньо

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    30
    але в районі стрілки, знаєш ??я бачу два реле, але знаю, який з двох і блимати стрілка.

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав місті осака в районі центр Visualizza Messaggio
    але в районі стрілки, знаєш ??я бачу два реле, але знаю, який з двох і блимати стрілка.
    i rel? вони обидва-один для правої і для лівої сторони, це якщо я правильно пам'ятаю, дві rel? omron

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    30
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    i rel? вони обидва-один для правої і для лівої сторони, це якщо я правильно пам'ятаю, дві rel? omron
    nec, між іншим, і іншої форми, поруч з роз'ємом F

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    місті осака в районі центру, вам слід відновити швів в я повертаюся до rel?,більшість з цих дефектів зварних швів холодні...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    30
    ось фотографії двох реле' IMG_20140109_213303.jpg

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    30
    Citazione Спочатку Написав todos Visualizza Messaggio
    місті осака в районі центру, вам слід відновити швів в я повертаюся до rel?,більшість з цих дефектів зварних швів холодні...
    але проблема в тому, що інші-направо, потім справа і спереду праворуч працюють і проводка, вказаному стрілкою ззаду перевірено
    найдивніше в тому, що він напруга я на пін 2, що не потрібно нічого до речі

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •