Я спробував зробити деякі зміни на підставі того, що я зрозумів з різних обговорень, я використовував тільки драйвер ecm t не coplicarmi життя занадто багато. Я вірю в деякі критики.
Я спробував зробити деякі зміни на підставі того, що я зрозумів з різних обговорень, я використовував тільки драйвер ecm t не coplicarmi життя занадто багато. Я вірю в деякі критики.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 09-01-2014 до 22:49
привіт gpoint я не хочу, щоб самовпевнено я професор, але ви говорите, що ця карта гавкіт зроблений він платні, що робить цю роботу я бачачи карти торкніться думаю, що lehai зроблені ви, я поясню краще, там і карту так само, як і покласти, що я впевнений, що картина стає для тебе, як ялинку з якоюсь індикатор горить
Привіт, мишко, я зрозумів, я абсолютно не приймаю. Тим не менш, я зрозумів, що карту ви маєте на увазі, що в пості № 21 я зробив це сам, з нуля "883.726 TEST01.zip", а не той, який я вставив на початку обговорення мені, і я була готова "професіонал" навпаки "нібито професіонал".
У будь-якому випадку я б також цікаво з'ясувати, де я помилився, навіть для особистого задоволення
PS Марк не volermene навіть ти, але ті, H-удар в окоЗвичайно, жарт, без образ.
Нічого, h модно miriferisco до 1
ви там ще не.....у частині карти, педаль де, однак, можна було попросити більше за інших ? дякую....
lim пара....ви можете відправитися в moddare від 1250 1500 об / хв з кроком, схожі на карту "тест", але після 2500 оборотів можна розмежувати також 30-35% більше...не f? нічого..
карту нм>iq(кількості? дизельне паливо, впрыснутое) не треба його змінити, щоб те, що ви хочете витягнути ви з вашого двигуна...
насправді, і сходження, щоб дати вам 100mm3 дизель...ти вимагати менше від педалі....429,5 Нм=85,9mm3 приблизно...і в будь-якому випадку ти обмежений iq найнижчий з інших карт....і перші з усіх карт лямбда.....
час вприскування по-моєму ви зовсім в сторону...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Спасибі монро за критику, насправді це був тест, чому? мені не зрозумілі деякі відносини. Серед кількості? паливо впорскується і пара запитом c'? фіксований коефіцієнт? У сенсі, де я писав 429,5 Нм=85,9mm3, щоб отримати ці нм обслуговує близько 86mm3 дизель? Час вприскування я намагався зробити відносини між східцями, присутні, але, можливо, я не правильно розумію сенс, що і в інших дискусіях. Я думав, що протягнути час, значить пі? дизель.
впевнений, що протягнути час, значить, ще й дизель....а насправді я не кажу, ніде не навпаки..я тільки сказав, що мені ти з дороги, із зміною часу...
для iq і крутний момент, якщо ви подивитеся на карту, нм>iq ви побачите, що для 500nm вживають(теоретично) 100mm3 дизельного палива...
тому, 1mm3 дизельного палива у 5нм момент...
повторюю ? розрахунок теоретичний, чому? не враховує момент внутрішнього опору двигуна і так далі...
але пу? бути прийняті для подальшої лінії логіки "все одно редагувати"...
Тому, якщо я розумію, з допомогою базової карти можна побачити збільшення виправлені. В моєму випадку ви маєте на увазі, що я неправий, чому? в основі моєї карті педалі кроком, який я дав, як в карту дизель, що час приведе мене до значення pi? вище, ніж те, що насправді потрібно?
але в чому? базові карти? може бути, ви маєте на увазі нм>iq?? якщо ви вважаєте, він не зрозумів навіть логіки роботи ecu...все починається із запиту в парі, що ви робите з педаллю і відносної карту....через різні інші карти і коригування ecu v? вибирають собі кількість палива потрібне для тебе, щоб мати дату, крутний момент і потужність....
потім карту нм>iq використовується ебу, щоб перетворити значення в парі в дизель-потім йти і вибирати кількість дизельного палива, яке згідно вводити в карту час...