Як запустити вдалою зварювання на eprom
Як запустити вдалою зварювання на eprom
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
навіть рука зупиняється, зварювальник profrssionale і ставок, принаймні, 60/40
звичайно, я ще не можу переглянути вручну...
протягом багатьох років я працював як-випробувач та ремонту електронного обладнання,
і я можу сказати, що з хорошого зварника, бажано з регульованою температурою і, як говорив sa80****** з твердою рукою і хорошим ставок
леві і покладіть без особливих проблем...
у разі, якщо ви знаходитесь на обладнанні, де тепло поглинається набагато залишаючи вбудований приємно прохолодно, тому зварник атакує, і ставок відразу ж міцно...
єдиний вихід, якщо в будинку не має професійного обладнання, ви можете? обійти за допомогою фена....
Нагрівається добре частина dissipatrice таким чином, що не дозволяє утилізувати тепло, швидко,
і, як за помахом чарівної палички вбудований буде? далі, не так багато проблем...
для зварювання після видалення необхідно виконати ті ж дії....
ок, спасибі велике
В залежності від типу eprom і карти ви пу? думаю також використовувати спеціальний підігрівник, як на станції, ік, так ? дуже дорого, як паяльна станція, для? для делікатних речей ? ідеал. Я отримав, щоб побачити, як простота? був повинен бути набір мікросхем на материнській платі. Звичайно ? слід враховувати, що й інші, хто витрачає тисячі євро на обладнання офіцерів пу? дозволити собі витратити хоча б тисячу євро для станції ік. Як справедливо говорили інші, також повинен бути ставок, дорога і все інше за якість.
Один із такі покупки sar? безумовно, станція, ік.![]()
я пояснив, трохи термінології і матеріал? я роблю невеликі роботи, але я впевнений, що існує у продажу матеріал, який дуже полегшує роботу...
дякую