Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    28

заміна ECU двигуна AUDI TT 8N MK1 з ECU використовується

Як випливає з назви, з-за поломки старого ебу двигуна (не більш читабельним), я замінити ECU з уживаного ж коди ECU і програмного забезпечення. ЕКЮ, на питання, і це МЕНЕ 7.5, автомобілі audi TT 1.8 t 225cv чотири 1999 року.
    Цікаво, якщо хто-то вже особисто випробував подібний випадок і, якщо це необхідно вдатися до дилерських точне кодування ебу до fni в funzioanemento з усіма пристроями (заслінки, електронний прискорювач і т. д.) (іммобілайзера), або ви можете зробити своп без особливих проблем без звернення до audi.
    Від кого-то я чув, що для audi і потрібно йти в audi тому що вони підключаються до сервера з будинку матері і завантажує налаштування.
    На думку інших, цей процес не потрібно на автомобіль питання (1999) стверджують, що коли-виправлена помилка іммобілайзера має працювати все правильно (ECU з однаковими ID software/ecu).
    Дякую вам і бажаю вам щасливого 2014 року на всіх.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    як правило, все відбувається без будь-яких проблем, достатньо мати ебу з таким же номером HW і SW, і ви можете? : мати іммо активний і всіх іт-оригінал, просто переміщаючи eeprom безпеки від ecu все інше або scodificare екю і правда immo off

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di raffaell0
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    Citazione Спочатку Написав carmageddon Visualizza Messaggio
    як правило, все відбувається без будь-яких проблем, достатньо мати ебу з таким же номером HW і SW, і ви можете? : мати іммо активний і всіх іт-оригінал, просто переміщаючи eeprom безпеки від ecu все інше або scodificare екю і правда immo off
    Якщо пп має можливість? взяти eeprom безпеки,або читаю, як ви це робите? Ви берете ecu ідентичною,ви scodifica, то, як ви можете включити l immu, все ті ж ключі/транспондерів?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    я підтверджую, дії, чистою і не мати рогне!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    48
    Це ? питання, що я завжди на місці і ніколи не займався! Якщо б вам довелося міняти ебу від однієї машини до іншої, що дії/ кошти мені необхідно слідувати, і використовувати? Я не хотів би вийти офтопік cn відпочинь повідомлення. У разі, якщо опиниться в оез неправильно будь ласка, вибачте мене.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    282
    Привіт
    Багато, багато ecu, багато різних процедур.
    Деякі, переміщаючи eeprom (або даних з дампа), інші переміщення flash (дамп), інші два (eeprom+flash).
    Іншими мікро -, etc, etc.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    ? потрібно ecu оригінал авто для зняття eeprom безпеки переміщення на ecu використовується в якості альтернативи тільки audi пу? налаштування ecu...так само, як з нових автомобілів.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di raffaell0
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    Login code або carpass ? зберігається на тахометр або на ecu? Чому? я знаю, що з vcds, маючи logincode можна інтегрувати ключі ,км etc
    Так що, якщо logincode ? зберігається в ecu, і ви можете прочитати, а потім використовувати його інтегрувати ключі, ви можете добитися успіху, навіть без eeprom ecu попередньої. Чи я помиляюся?
    Мені цікаво знати всі шляхи, які ведуть в Рим.
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    282
    Citazione Спочатку Написав raffaell0 Visualizza Messaggio
    Login code або carpass ? зберігається на тахометр або на ecu? Чому? я знаю, що з vcds, маючи logincode можна інтегрувати ключі ,км etc
    Так що, якщо logincode ? зберігається в ecu, і ви можете прочитати, а потім використовувати його інтегрувати ключі, ви можете добитися успіху, навіть без eeprom ecu попередньої. Чи я помиляюся?
    Мені цікаво знати всі шляхи, які ведуть в Рим.
    Дякую
    Привіт
    У систему черг і momorizzato на тахометр і на ecu.
    Ви можете leere для бд, але немає з vag-com.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    я не знаю, як додати додаткові ключі, ніколи не робив.

от ви говорите про іммобілайзер, і що ? зберігається на ecu двигуна...можливість? ? immo off або іммо оригінал, прави і в обох випадках втручається на ecu двигуна

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •