але ти, завантаженої з egr зроблений так повинні дати відмова
але ти, завантаженої з egr зроблений так повинні дати відмова
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Ні, це не я соната була складена завантажується, я хотів якийсь погляд, але те, що ви говорите я знаю, що я cappellato великий
Я перечитав обговорення, з якого я знайти небагато інформації, я заплутався, деякі рекомендації. Я спробував ще раз змінити карту, щоб виключити клапан, я сподіваюся, що ви не зробили ще плутанина.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 08-01-2014 09:14
не ті точки,., .....!!!!
знижує panettoni natalizii!!![]()
Востаннє редагувалось leandro89; 06-01-2014 до 10:50
Що таке заєць? Кролик Abarth
файл, який ти виклав тут вище для системи рециркуляції ог пу? йти
Дякую за думку, сьогодні в другій половині дня навантаження, принаймні, estirpo карту, що я на. Серед іншого, у використанні з 2010 року, і там avr? зробив близько 50000KM, я сподіваюся, не має компроміс, що-то.
Я шукаю інфо, щоб спробувати зробити деякі зміни з моїми здібностями?, безумовно, просити? якийсь погляд.
свою карту мод не я відвідувані, але від коментарів, колеги, я думаю, що у вас підвищений знос у турбо нічого вражаючого
Сьогодні я намагався завантажити карту тільки змінити, але тільки для egr, що я помістив в пост № 12, як тільки я запустив двигун, дав мені відмова. Я ? були сумніви, а також скидання з двох кривих, віднесених до egr я повинен змінити розділ драйвера ecm titanium повідомив клапан egr "відсоток газу, під назвою"?
l у вас виключена, правильно egr!ви впевнені, що помилка пов'язана all виключення?ви зробили 1 діагноз?
Ти передбачали, як тільки я приїхав додому з роботи я пов'язаний ФЕС і справді помилка була зовсім іншою. Я давав код, який, на жаль, я не забив, а ебу з ладу.... Я зробив в штани, хоча насправді машина їздила. Для докорів я дав заряд батареї, і я взяв карту і ? гри, не даючи ніякої звітності. Fes каже мені управління egr відключається і відкриття 3,998%, що повинно бути нормально.
У минулі дні я намагався зробити карту, від 0 з допомогою різних дискусій і порад, які мені дали в інше обговорення, перевірка ще деякі речі, і я намагаюся його вставити, для будь-якої критики відносно.