Сторінка 7 з 16 PrimaПеред ... 56789 ... ОстаннєUltima
Результати 61-70 з 158

Обговорення: digiprog 3

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    roccastrada
    Повідомлення
    14
    Citazione Спочатку Написав raffaell0 Visualizza Messaggio
    Всім привіт, і з святом.
    І в європі?я digiprog і через obd працював на passat bg3 1.9 tdi, opel astra дизель 2005 vdo, якщо я помиляюся.
    Те, що мене цікавить ? з'єднання з ПК. Я б хотів прочитати eeprom.Хтось є ? вдалося?І якщо можливо, будь ласка, крок х крок мені, як він це зробив.
    Дякую
    у dp3 клон можна підключити до пк, але тільки для резервного копіювання файлів, збережених на dp3...зараз я зміг перевести тільки eeprom, як 93c66 і їм подібних, але, на жаль, файли eeprom самі великі, як 9s12 і hc68, не можуть бути передані на пк

для frienz, на жаль, знайти кольору вилки 51 я і хотів день, слідуючи траси посилань, і я навіть удачі.
    коли у мене мало часу, я намагаюся слідувати посилання штепсельної вилки 30 і, якщо бачив, що дроти у разі, якщо для кожного dp3,замість того, щоб тягнути з квітів ми дивимося, куди насправді йдуть, підключених на контактний роз'єм послідовного...
    Востаннє редагувалось leandro89; 30-12-2013 до 17:22

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di raffaell0
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    *bluted, дякую за новину.Але я можу з'єднатися.навіть програми не можу встановити її правильно.мене від помилки.Ви можете відправити мені для pn керівництво comd ви зробили.крок за кроком.
    У digiprog підтримує x деякі автомобілі, а також діагноз і щось ще.але якщо я міг би перевірити його, якби ? ефективно.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    48
    Хлопці, як щодо скласти список автомобілів зчитуються і записуються через obd? Я бачу, що цей інструмент добре працює тільки з obd..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    30
    Citazione Спочатку Написав Omt Visualizza Messaggio
    Хлопці, як щодо скласти список автомобілів зчитуються і записуються через obd? Я бачу, що цей інструмент добре працює тільки з obd..

також працює з іншими кабелями, треба тільки зрозуміти, на що pin посилаються на проводку для eprom, так і в офіційному, що клони, які мають кабелі, підключені до*****

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    48
    Ок? якщо не вгадає кабелі ризик спалити картину або щось інше.. Якщо ми робимо список автомобілів працює через obd ми розуміємо, що парк автомобілів охоплює без сучка і задирки. Чи я помиляюся?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    Але, щоб радий, деяких клієнтів, я думав я зробити покупку в цій області.

Думала, digiprog 3, не більше при необхідності (з урахуванням вартості мінімум) tachopro тільки, щоб мати інструмент "ескорт" для безпеки.

Ви що думаєте? чому? я також бачу багато digimaster 3 в продаж, але як? видно, що ціна буде добре відрізнятися...

I digiprog всі кабелі завищені? що ? хороша свердловина насправді...

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    Подивитися-то? автомобіль, який підтримує OBD. Для мене ? то причина, по якій пу? сказати "купівля";Простий і швидкий. Інше, що ви f? через нерухомий ? рішення зародковому стані, і cio? входить в розділ diy. Я думаю, що все у вас добре elettrauti вам не потрібно в обов'язковому порядку для digiprog йти на eeprom.
    Tachopro? А то я не зрозумів, якщо gi? ce l?у вас є або ви хотіли б придбати. Якщо ви хотіли б придбати я не бачу, чому?. У digiprog ? pi? передовій, ніж tachopro. Завжди, теоретично. І ми говоримо про C***я думаю ;-) Так ? всі теоретичні обговорення.
    -Нічого якість?
    -Нічого, обслуговування клієнтів
    -Нічого, update
    Грабіж в тому числі і в ціні.
    Жарт :-)) Не завжди

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    І чому ніхто не говорить про те, digimaster? Це справді дурниця, як здається?

Мені здається, що не робить нічого з бд (або майже)...

Однак repsoft потрапляє китайський клон digiprog і з 2000euro ще ви від оригіналу :-)

шкода, що ви не зміниться і всі адаптери, що багато, і на клон не праві: так що чекає вас в пролом :-D

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    30
    Citazione Спочатку Написав matech Visualizza Messaggio
    І чому ніхто не говорить про те, digimaster? Це справді дурниця, як здається?

Мені здається, що не робить нічого з бд (або майже)...

Однак repsoft потрапляє китайський клон digiprog і з 2000euro ще ви від оригіналу :-)

шкода, що ви не зміниться і всі адаптери, що багато, і на клон не праві: так що чекає вас в пролом :-D
    у digimaster 3 , Enigma є igliori, як я зрозумів, поправте мене, якщо я помиляюся, але costan спадщини в моїх кишенях... для відновлення витрати, потрібно зробити зовсім небагато священного писання ;-)

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    Я знаю, що сказати на цю тему.Я nn я думаю, що ви не можете, гарін l інструмент тільки з о'кей та км. Як правило, ви повинні змусити вас дорого заплатити за x в цьому.Але ти знаєш, що ти не можеш попросити дуже.Я бачив інтерфейси, які стоять на 9000?.Не ? краще, ніж якщо тримати на вітрині? Я розумію, l eccezzione технологічних досліджень.Але кожні 2 місяці виходить модель автомобіля, новий.Потім купите сьогодні, і завтра ви вже? інструмент обмежений. Потрібно робити оновлення? Ок.Kosto?

Сторінка 7 з 16 PrimaПеред ... 56789 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •