у ktag, що робить його або jtag, що bdm і інструмент для програмування в школі, відкривши блок управління, це для резервного копіювання і безпеки для автомобілів, які не можуть бути прочитані/записані від серійних.
у ktag, що робить його або jtag, що bdm і інструмент для програмування в школі, відкривши блок управління, це для резервного копіювання і безпеки для автомобілів, які не можуть бути прочитані/записані від серійних.
всі ? вірно,але те, що мій досвід півень до школи з протоколами в jtag ? значно вище, ніж ktag, чому? півень визначає процесор і, відповідно, працює, у той час як ktag немає і заздалегідь,і якщо не визнає його, як модель або варіант не йде вперед переробки ecu теж, а півень йде...........спробуйте
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
я хотів би спробувати ECM я десь читав, що ? дуже інтуїтивно працювати... думки?
привіт, ви насправді ecm ? дуже універсальний і простий у використанні, titanium працює вже в карту з реальних значень, в той час як ecm2.1 давав інші значення, і ви могли переплутати, коли controllavamo приросту в %, якщо не selezionavi реальні значення.Потім титан має автоматичний вибір драйвера, отже, дуже полегшує роботу, також дозволяє контролювати роботу навіть в 2d з графікою, чітко і інтуїтивно зрозуміло.Єдине, що, як сказав Biondo83 не завжди дано ім'я карти збігається? я думаю, що для тих, хто заглиблюється в цій області ecm як перший крок, як програмне забезпечення для редагування файлу. привіт
де я можу завантажити версію надійного і функціонального 100% ECM?