Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-28-28 -

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    24
    привіт, ще не вдалося вирішити проблему , електрики випробуваний блок управління scodificata, що він готовий і нічого не робити, то я встановив новий код,новий хомут ключ із замка і ключа пов'язані й інші дві коробки, які є частиною sistama кодексу,а також у блок керування двигуном, пов'язаної з ключа, коду, я думав, що так доведеться йти,але, зрештою, нічого змонтовані всі індикатор горить code.....не вони у мене.****....c? хтось готовий мені допомогти?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    привіт, не легко вам допомогти, не маючи машини під рукою, перше, що я розумію, що ви ще не зробили diagnasi, (kwp вам не потрібно абсолютно), ви говорите, перевірили всі запобіжники, але якщо не частина насоса, а не у вас харчування на датчик витрати повітря що-то вам не вистачає, якщо був факт ебу з scodifica всього автомобіль повинен був піти, тому і пропустив щось на харчування або на сайті маса, перевірити всі живлення і маси на ебу, див. також близько акумулятора в багажнику є великий довгий запобіжник кабель живлення, який починається від + акумулятора, він поміщений у пластиковий пакет, і ви не бачите його потрібно відкрити, якщо ви бачите, що машина не заводиться.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    24
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    привіт, не легко вам допомогти, не маючи машини під рукою, перше, що я розумію, що ви ще не зробили diagnasi, (kwp вам не потрібно абсолютно), ви говорите, перевірили всі запобіжники, але якщо не частина насоса, а не у вас харчування на датчик витрати повітря що-то вам не вистачає, якщо був факт ебу з scodifica всього автомобіль повинен був піти, тому і пропустив щось на харчування або на сайті маса, перевірити всі живлення і маси на ебу, див. також близько акумулятора в багажнику є великий довгий запобіжник кабель живлення, який починається від + акумулятора, він поміщений у пластиковий пакет, і ви не бачите його потрібно відкрити, якщо ви бачите, що машина не заводиться.
    Спасибі всім за відповіді, вівторок приходить, щоб забрати її на евакуатор, і двері в майстерню, де зробити? реєстрації , я тримати вас у курсі...я б хотів, щоб з ним справитися, я стригучий лишай...але ви повинні визнати, коли ви ? програли..найближчим часом...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    а порада, яку дав іван і додав, щоб правильно керувати реле управління двигуном.....
    якщо картина включається поворотом ключа запалювання, стартер не обертається probabilemte на реле, на питання, і стрибнув.....
    крім того, тест з рамки включений дати, ти струму на провід 50 з електродвигуном...cio? перевірте, якщо мотор ок...
    якщо не v? probabilemte ви ? пропустив rel? соленоїд прямо стартера...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    на 166-відмова code не заважає знімати стартер.
    тому у вас є як мінімум 2 проблеми
    одним електричного струму на електродвигун, один електронний, immobiliser.
    було б більше? просто scodifica повним, то ви можете запустити двигун, а потім вирішити проблему з іммо. але cos? у вас проблема у pi?.
    за весь цей час не зробили діагноз, це було б корисним для нас ...
    практикуйтеся пропозиції колег і намагається вирішити проблеми, принаймні 1 раз.
    також перевірте контакт ключа приводу.
    на автомобілі c'? де-додаткова сигналізація, яка впливає на стартер?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    ви вже перевірили масу на обмін то ламається завжди, може бути, навіть casualita', але ніколи не говори ніколи!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    Проблема, що якщо у вас діагноз і побачити які-небудь dtc, і відсутність цих спостережуваних параметрів, кабелі не дуже багато.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    119
    Привіт, хлопці, по-моєму проблема ? все, чайник.
    Перевірте, чи добре запобіжники всередині авто, ті, що біля акумулятора, у бік батареї, і ті, поруч з фільтром салону. Простий sfiammata тому тільки спалювати запобіжники..

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •