у будь-якому випадку робити спроби вийти з системи рециркуляції ог з аркуш і подивитися, що відбувається
у будь-якому випадку робити спроби вийти з системи рециркуляції ог з аркуш і подивитися, що відбувається
Ок. Понеділок? я роблю цей тест і подивимося, що станеться. Спасибі x тепер. Ви підкажіть, як раніше.
Там я міг би спробувати...cinqueturbo. Потім на Макс-місце файлу і давайте подивимося разом. Дякую__________________
З новим роком всіх!!! Що це, повне задоволення і з реальними огляд зйомки!! Cinqueturbo, у мене не було можливості змінити карту в ці дні, так? я повинен був зробити систему подачі стисненого повітря в цех, а проведе роботи? між сьогодні і завтра. Я хотів запитати тільки одну річ, з допомогою titanium на egr у мене дві карти, контроль і відсоток відкриття. Все, я обидві адреси від вас вказані? Спасибі і гарного ****дають!!!
Привіт, хлопці, місце, карту змінений у спробі зробити його орі. Для Cinqueturbo: я змінив обидві карти egr адресами, вказаних вами. Якщо ви можете дати мені 1 подивитись на тебе чи навіть інші хлопці. Йшли змінені обидва?
З повагою до всіх
Привіт Omt..
quadra до, торкнувся адреси, але або я неправильно оцінки приросту дати..
тоді з першого файлу, що опубліковано, ви повинні дати +250 очок, а не 100..
насправді вони були +100% я був неправий я..
май терпіння, не знаю, як мені з ним сталося, наприклад, плутати бали з %...
Ок, спасибі. Так само точки, на обидві карти, а зростання дати і 250, а не 100. Правильно я розумію? Спасибі 1000
Зачекайте хвилинку, я вам або дав рекомендації про те, як внести закриття EGR з файлу, що опубліковано не зробити його ori..
s? ви хочете зробити ori файл ви повинні вибрати
1C4B70-1C4B72 +3500,0000 100,0%
1C4B74-1C4B86 +4000,0000 100,0%
1C4C3C-1C4C3E +3000,0000 100,0%
1C4C40-1C4C52 +3500,0000 100,0%
+ вказівниками, що я дав вище..