Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 20

Обговорення: аварії, після аварії

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di raffaell0
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206

аварії, після аварії

Привіт, які надійне програмне забезпечення, щоб очистити файли від аварії?
    Як я можу зрозуміти де string, які ви повинні змінити.
    У разі, якщо у когось є керівництво, l я з задоволенням приймаю.
    Дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    залежить від машини і типу ecu
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    Наведу приклад. На ринку є інтерфейси, які з однієї або двох кнопок видаляють аварії.Так все легко з самого цюй?. З використанням програмного забезпечення, наприклад, Подушки безпеки, ремонт/ resetter, якщо вони є надійними(чи ні?) також йде добре.
    Але якщо я хочу перевірити ? все правильно, чи я хотів би редагувати вручну,що я роблю і як я роблю? Якщо я відкриваю файл або bin hex редактор не riesche нічого зрозуміти.Якщо існує редактор, який capibile,що я роблю, що мені писати і де мені писати?
    Я-головний біль ;-)
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    майже всі sw не є цілком надійними,щоб редагувати їх тільки хоче багато досвіду,або читайте ебу діви і risrivi на один з аварії

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    стенд і автомобіль, який вам кінцевий результат ..soft reset подушки безпеки для 90% йдуть все добре!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    але у випадку, якщо зазнає невдачі, що проблема там може бути? ? траплялося, що хтось хотів би вирватися статичний нові?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    але у випадку, якщо зазнає невдачі, що проблема там може бути? ? траплялося, що хтось хотів би вирватися статичний нові?
    Хороше питання!...
    мені цікаво, і я сподіваюся, що коли-небудь і ви не можете...

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    Добрий день. Я був би щасливий мати програмне забезпечення, що б ви могли редагувати іммо, тахометр, подушка безпеки.Є аргументи, які практикуються часто.Тип програмного забезпечення "carprog".Але якщо я беру файл інший ебу.Дані іммо ? Та інші дані, як це зробити?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав raffaell0 Visualizza Messaggio
    Добрий день. Я був би щасливий мати програмне забезпечення, що б ви могли редагувати іммо, тахометр, подушка безпеки.Є аргументи, які практикуються часто.Тип програмного забезпечення "carprog".Але якщо я беру файл інший ебу.Дані іммо ? Та інші дані, як це зробити?
    Відкрийте ваш пост з питаннями-й? специфікації на ваше питання або сумніви..

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    Мені цікаво знати процедури. Я не проблеми авто, що тут можна зробити. Але особисто я розумію, l?надійність? і як я можу перевірити файл після того як ви очистили з допомогою soft", не спробувати їх на автомобіль.
    Я пробував файл вовк з файлами аварій; - програмне забезпечення, що використовуються Подушка безпеки reseter і Подушка безпеки ремонт; З winex я зробив порівняння двох *bin nn risaultano ідентичні. Це означає, що вони працюють по-різному? або-або l?інший помиляється? Або все ок, але з використанням різних методів?
    Це-те, чому? l інтерес, хочуть дізнатися, як підправити або перевірити, чи є p? від мене.Але якщо я відкриваю *бен і є тільки один біт,байт,hex numeri,lettere,?$%&/^?
    Дякую

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •