Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 51

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    120

думку карта audi 1.9 105 к.с.

привіт всім, я кинувся до ****густою в цей новий світ, дивлячись на щось навколо, я почав малювати першу карту зробив одного, так? він був незадоволений від попереднього карту зробив один, що підготовка може бути, розуміє менше, ніж я, звичайно, я нікому не але, побачивши його, як ви знаєте, багато речей, які не ходять ще, навіть egr закритий, і якщо я правильно зрозумів, зробив гарячий старт з програмою ..
    Однак ми прийшли до нас карту л я завантажений вже на машині, чому? мені сказали, що ви не повинні ризикувати, чому? ми говоримо, що ? карта soft .
    Мій друг ? залишився задоволений? я, звичайно, я запитав його відмінності, і я сказав те, що я змінив, я краще на низьких замість іншої йде краще на високих оборотах, і то, якщо я правильно читати на форумі ці автомобілі мають обмежувач на 200 . я сказав, що з цієї карти робив ще, я вчора помітив, що у його треба і згадувати той блок управління ? були порушені кривої з драйверів, які я не знаю, я думав, як обмежувач цього я не знаю, для точності .
    Я хотів би з часом навчитися не претендую, ви, знаючи, як зробити все і відразу, сподіваюся, допомоги кого-то, і якийсь натяк ? можливо, ось і все, останнє, що я змінив l гарячий старт? c'? проблема, що я не дуже добре зрозумів, як підняти кривий, хоча я вирішувати це питання в іншій дискусії, я дякую вам заздалегідь

файл видалений ori
    Востаннє редагувалось leandro89; 29-12-2013 до 23:58

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    файли ori повинні бути введені в банк даних, якщо не було вже, обговорення слід вставити посилання з номером поста

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    120
    у вибачте, файл л я увійшов своїм " я", тому ми зараз поставлю посилання http://www.professionalchiptuning.ne...21-a3-s3/page4
    пост n 38

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    можна збільшити ще як лігроїн, що турбо, гарячий старт перші дві криві alzale, як третій, принаймні, вище 950 пунктів.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    120
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    можна збільшити ще як лігроїн, що турбо, гарячий старт перші дві криві alzale, як третій, принаймні, вище 950 пунктів.
    дякую за допомогу, я читав, що навколо турбіни ? ніжна так, щоб не дати більше 100 точок, а потім для l гарячий старт я написав на початку, що я повинен підняти дві криві близько 900, але я не можу це робити cio? якщо я це зроблю, я порушу кривої, що він незадовго до

тепер замість цій карті зроблено раніше від укладачів провінції
    я хотів би знати, що зміна було зроблено, всі адреси 0F551C є дві криві, змінені таке ??
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось leandro89; 30-12-2013 до 17:25

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав tonybiond Visualizza Messaggio
    дякую за допомогу, я читав, що навколо турбіни ? ніжна так, щоб не дати більше 100 точок, а потім для l гарячий старт я написав на початку, що я повинен підняти дві криві близько 900, але я не можу це робити cio? якщо я це зроблю, я порушу кривої, що він незадовго до

тепер замість цій карті зроблено раніше від укладачів провінції
    я хотів би знати, що зміна було зроблено, всі адреси 0F551C є дві криві, змінені таке ??
    пропустити mod, що ви читали з автомобіля і частин від 0 в залежності від того, що ти прочитав у цьому форумі, і я впевнений, що ти в 100 разів краще, бачив, що ті, хто зіставляється разом дають 150 очок, от і не знав нічого робити,rip.теплий, зроблений з carsoft і коли заводить туману, диму.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    120
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    пропустити mod, що ви читали з автомобіля і частин від 0 в залежності від того, що ти прочитав у цьому форумі, і я впевнений, що ти в 100 разів краще, бачив, що ті, хто зіставляється разом дають 150 очок, от і не знав нічого робити,rip.теплий, зроблений з carsoft і коли заводить туману, диму.
    ви насправді, - гарячий старт, я читав навколо, що він використовував sw carsoft? за словами мого друга їздила краще, ніж раніше, що зараз .
    У будь-якому випадку, як я вже сказав вище, на мій невеликий досвід, що карта буде зроблена жахливо, як говорив msport справедливо мессі 150 пунктів і просто , тепер я доторкнувся ще деякий час карта дійсно сказав мені мій друг, що є і інші поліпшення, після місце, в надії мати ваша допомога, спасибі

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    сторони від нуля, а msport!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    120
    також я d угоду " з нуля", але з картою розміщена на початку не є так само, або мені доведеться повторити все з нуля

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    120
    привіт, я спробував цей новий крок, змінивши знову, гарячий старт, але не я, чому? я не можу підняти тільки дві криві 900, не торкаючись до кривої не розумію, в чому помиляюся, на audi a 3 2.0 140 л. l я зробив, але був набагато більш простий .
    Потім я дав якийсь момент в більш дизель і трохи змінений, обмежувач крутного моменту, який вам здається ???

Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •