привіт всім, я кинувся до ****густою в цей новий світ, дивлячись на щось навколо, я почав малювати першу карту зробив одного, так? він був незадоволений від попереднього карту зробив один, що підготовка може бути, розуміє менше, ніж я, звичайно, я нікому не але, побачивши його, як ви знаєте, багато речей, які не ходять ще, навіть egr закритий, і якщо я правильно зрозумів, зробив гарячий старт з програмою ..
Однак ми прийшли до нас карту л я завантажений вже на машині, чому? мені сказали, що ви не повинні ризикувати, чому? ми говоримо, що ? карта soft .
Мій друг ? залишився задоволений? я, звичайно, я запитав його відмінності, і я сказав те, що я змінив, я краще на низьких замість іншої йде краще на високих оборотах, і то, якщо я правильно читати на форумі ці автомобілі мають обмежувач на 200 . я сказав, що з цієї карти робив ще, я вчора помітив, що у його треба і згадувати той блок управління ? були порушені кривої з драйверів, які я не знаю, я думав, як обмежувач цього я не знаю, для точності .
Я хотів би з часом навчитися не претендую, ви, знаючи, як зробити все і відразу, сподіваюся, допомоги кого-то, і якийсь натяк ? можливо, ось і все, останнє, що я змінив l гарячий старт? c'? проблема, що я не дуже добре зрозумів, як підняти кривий, хоча я вирішувати це питання в іншій дискусії, я дякую вам заздалегідь
файл видалений ori