Ви використовували якийсь конкретного програмного забезпечення або ти втрутився вручну?![]()
Ви використовували якийсь конкретного програмного забезпечення або ти втрутився вручну?![]()
"Їздити боком-це один з найкрасивіших завдань, які людина може зробити плаття" М. Biasion
Привіт, хлопці, проблема ? що я не можу завантажити, оскільки обмеження 80 повідомлень! Блін :-)))
Davidehfnos дякую тобі за допомогу, але я не можу перевірити свої зміни. Ви, можливо, elencarmele або мені допомогти?
Спасибі 1000 а, хлопці, за підтримку
я використовував sw, а потім керівництво
ось я змінив файл безпосередньо опубліковано![]()
Вибачте Davidehfnos тому в моєму файлі опубліковано, не був вимкнений правильно FAP? У fumosit? відбувається, в певних ситуаціях, і це викликано тим, FAP, то.. Звичайно.
здрастуйте, ви файл не був правильно зараз " і "ок"
1000 спасибі! Я хотів би тільки ви могли завантажити x см, де ecusafe недолік! Я повинен чекати до 80-mess :-))
Хлопці, вибачте,... в той час Як я бачив файл опубліковано в джерелі я ? виникли сумніви... Не ? те, що mazda в якому я видалив FAP має резервуар cerina порожній? Вам ? ніколи не траплялося? Ви знаєте, де його монтує, що на Макс-додати дизельного палива в інтер'єрі? Дякую, як звичайно, за все!
Востаннє редагувалось leandro89; 30-12-2013 до 17:24
монтує завжди в спину водія в бік, бензобак
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ