Розкажіть нам, принаймні, крайнощі hw і sw ecu![]()
Розкажіть нам, принаймні, крайнощі hw і sw ecu![]()
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
Я перевірив у файлі, і, здається, не бути окремі значення, які вказують на наявність обмежувача, у цей режим.
Інші джерела кажуть, що це обмежувач ? є в програмі, просто змінити їх ? щонайменше ДУЖЕ НЕБЕЗПЕЧНО.
У будь-якому випадку, в місті є тільки 4 значення в 5500 (за умови, звичайно, що точне значення, це саме те).
Якщо ви можете зрозуміти, що процесор монтує свій ecu і знайти Набір Команд цього процесора ми можемо спробувати зробити трохи reverse engineering перекладав код, байт навколо цих значень. Якщо ми знаходимо інструкції, які вказують на одну умову більше або менше ? ймовірно, що з цих 4, як обмежувач.
Якщо ви відчуваєте себе щасливим, ви можете спробувати доторкнутися до них, один на один![]()
Привіт я думаю, що якщо ви хочете отримати більше 5500 оборотів, наприклад 6000 об, в екю, ви повинні дати йому зрозуміти, що він повинен продовжувати, щоб дати дизельного палива до, крок регулювання оборотів, які ви хочете досягти сенна? ви ріжете дизель і не ти нічого не добився
Я вже зробив так.... оновлення breakpoint
Потім, що ніхто не хоче дати зворотний інжиніринг коду ебу?
gi? було б щось, але я не розумію концепції, на бензин ви де їздити-й? чому? у вас є резюме, в тих обертів, і ви вирізати обмежувач, на що я і успішно на мене з моїм 1050, але на дизель, що мотори пара йти так на додаток до, що потрібно, ви вже? скачав всі, 1000 обертів тому, і пара ? закінчилася ще раніше, чому? йти так високо, щоб побачити тахометр, це я не розумію
не у випадку з колегою, але з моїх частин гірської турбін тить ки, коли один starlis...форсунок, які повинні кинути nafta не бризками, але з піддон...дим не говоримо, що якщо де skiacciano газ, ви повинні змінити ці шляхи і думати про це на наступний день, тому що якщо ми повторення ce дим ще й зробити що-240km з 1900 ex105!!!на жаль, трапляються також з цих клієнтів, які, якщо у вас робота не їх розрахунків (в моєму випадку), але є люди, які втрачають час !!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
пні роблять саме 240 xD але кв.км ви зрозуміли, що це таке