точно потрібно підняти до 900, але можливо краще 910/920
точно потрібно підняти до 900, але можливо краще 910/920
дякую тобі, єдине, що я не можу зрозуміти, оскільки є три криві зміни третього ? вище я так com'? або вона навіть 900 і то після того як я вставив файл , я повинен підняти криві? якщо встаю, він встає перший поворот разом, так що не знаю, як це зробити
Ви повинні скопіювати цю карту холодний, то гарячий, то отримаєте, що гаряча отримати криві ke нижче 900 і піднімайте вручну до 910, якщо ви говорите, ke третій і вище залишити її лежати, зрозумів?
третя крива стоїть на 1100 приблизно, замість того, перші два стоять на 400 то я повинен підняти до 900 с, тут ми знаходимося єдиний сумніваюся, що мені залишається, щоб підняти дві криві на 900
потрібно вибрати обидва з ось намагаюся підняти? якщо встаю, скажімо, від нападу двох кривих починається вигин кривої, і я не знаю, якщо ? таке право , або я повинен вибрати все, починаючи від початку першого повороту, але так роблять, тягнеться до форми кривої гори, я не знаю, якщо я пояснив, ну я сподіваюся на це спасибі
Ви повинні вибрати їх окремо точка x точка, які програми ви використовуєте?
Ecm titanium
Xfetto nn ви вирішили ke двічі клацніть його правою кнопкою миші, де значення pi? низький 900 і піднімати nn, вам необхідно додати їх кривий здорових, але в невеликих штрихів
просто, якщо публікується файл, орі з певних номерів, hw і sw, з цієї нагоди в інтернеті і з адрес, які будуть по мірі роботи, написані за ваші випробування і навіть можна розмістити, щоб запитати, якщо ви на правильному шляху, так як ви можете прочитати не існує, тільки завантажити, але також завантажувати,мабуть, ти один з тих, хто завжди сперечатися,якщо щось написано в правилах, вам не добре, ви не зобов'язані слідкувати за форумом тим часом, однак,'ви знаходитесь в письмовій формі протягом 2 днів ви не професіонал,не, мені здається, ти написав що-небудь, щоб збагатити технічний форум, але там ти послав до ***** для того, щоб ввійти в розділ" off limits у правилах є написав режимів, які ви повинні слідувати, щоб отримати доступ в цей розділ,з цим я закликаю тебе використовувати обговорення серії, що перебуваєте на цьому форумі, що ви мрії в іншому місці і робити менше спір.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Добре, ви праві, вас тут x, дізнавшись, і завантажте файл повинен робити, як всі і роблять, посилаючи повідомлення, а Дуже здорово і компліменти, і так далі як gi? я написав вам x ***** x зробити, скажімо, приватної, але, очевидно, x ***** nn, вам подобається відповідати... і тут я хочу додати ще..