Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 12 з 12

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ви насправді я також знав, я мова карти шифруються....я ? довелося робити оновлення до m1200, і коли він напав на rexxer з програмою, бачив оновлення...і читав файл crypt.

потім я побачив розмір оновлення, і я кілька КБ...але я не впевнений.....

на жаль, я не знаю багато, але як ви думаєте, відкриття і dissaldando?це було б можливо?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Відкрити і отпаять не має, якщо є інші способи, щоб зробити все, і зробити це так, як.

Вибачте, що Rexxer, коли колеги, ви f? ID блоку управління і, при необхідності, увійти в систему і зв'яжіть на ебу, щоб потім його можна було прошити... я ти кажеш, що програму ви читали оновлення? Єдиний спосіб, щоб це зрозуміти ? працювати на блок управління, який у вас вже? раніше працював, і що тоді ? оновлено: Rexxer в цьому випадку не розпізнає ключ. Для m1200 ви маєте на увазі створення всюдихідних, чи не так? І, що оновлення потрібно було йому? А також завантажити нову картку з бази даних Rexxer (при необхідності) оновлення можуть зробити тільки з обладнання офіційний (DDS).
    Карти зашифровані, про який я говорю, то, не ебу, але бенс? ті, в базі даних картки on-line Rexxer та завжди залежить від того, якщо ви говорите про "user" або "professional".

Прости мене, але я не розумію. Не хочу здатися "колючі"? або ви говорите чітко і повній або краще не возитися

m999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •